Poruchy srdca po boostrovaní 800 násobne častejšie, ako tvrdili „experti“ – musel priznať aj mainstream

10.11.2022 23:25

Už prvé boostrovanie spôsobilo u zaočkovaných oveľa viac zdravotných postihnutí ako sa vždy tvrdilo.

Teraz to oznámil dokonca aj mainstream.

Konkrétne napr. rakúske médium  Heute v článku s titulom  “Mehr Impfschäden nach Corona-Booster als erwartet” – „Viac vakcinačných poškodení po boostrovaní proti korone ako sa očakávalo“

Jedna komplexná štúdia, ktorú urobila švajčiarska Universität Basel ukázala alarmujúci výsledok:

Namiesto očakávaných a „expertami“ predpovedaných 0, 0035 percent to bolo až 2,8 percent zo 777 zaočkovaných účastníkov štúdie, ktorí mali po boostrovaní produktom od Moderny zvýšené hodnoty troponínu v krvi.

Troponiny sú proteínové komplexy, ktoré sa vyskytujú v srdcovom svale v krvi. Troponin sa dostáva do krvi pri poškodení srdcového svalu. Jeho zvýšené hodnoty môžu byť spôsobené infarktom srdca.

Štúdia ukázala aj to, že až 89 percent z osôb, ktoré mali zvýšené hodnoty troponínu boli ženy.

Šéf výskumných štúdií na Universität Basel, kardiológ prof. Christian Mueller povedal v rozhovore pre univerzitný webový portál:

 „Unsere Studie hat eindeutig gezeigt, dass Herzschäden dauerhafter Natur sind. Der Herzmuskel kann sich gemäss heutigem Wissen nicht oder allenfalls minimal regenerieren.

Preklad:

„Naša štúdia preukázala jednoznačne, že poškodenia srdca majú trvalý charakter. Srdcový sval sa podľa toho, čo dnes odborne vieme, nemôže regenerovať, prípadne len minimálne.“