Populárny Dieter Bohlen kritizoval sankcie a hneď bol odsudzovaný politikmi, ktorí ich vyhlásili

14.10.2022 23:09

Dieter Bohlen je nemecký komponista, hudobný producent, spevák, songwritter a aj juror v roky bežiacom veľmi úspešnom televíznom projekte Deutschland sucht den Superstar.

Je známy nielen na západe Európy, ale aj inde a je populárny aj v Rusku. Je výrečný a je aj skutočným majstrom rétoriky a pohotovej argumentácie a čo je dôležité nebojí sa otvorene hlásať svoje vlastné názory.

V Nemecku je populárnejší a známejší ako veľká väčšina nemeckých politkov a aj preto má jeho hlas a jeho mienka veľkú váhu.

Nedávno verejne vyhlásil niečo, z čoho vyplýva, že má sympatie pre Rusko. Povedal, že odmieta protiruské sankcie – o.i. povedal:

„Keby politici neboli zaviedli tieto sankcie a bolo by sa zasadlo rozumne za rokovací stôl, tak potom by ľudia nemuseli teraz robiť nezmyselné a zbytočné veci.  Teraz budeme musieť mrznúť a musieť znášať ďalšie nepríjemnosti.“

Mainstream, ktorý ho ešte donedávna  už dlhé roky obdivne vychvaľoval až do neba, odrazu nemá pre neho ani jedno dobré slovo.

O.i. napísal:

„Nachdem Bohlen sich über Sanktionen des Westens gegen Russland geärgert hatte, hagelte es Kritik - in den sozialen Medien und auch von prominenten Stimmen wie SPD-Chefin Saskia Esken.“ – „Potom ako sa Bohlen nahnevane vyjadril o sankciách Západu proti Rusku zosypala sa na neho kritika – v sociálnych médiách a aj zo strany prominentov, ako napríklad šéfka SPD Saskia Esken.“

To sú ale len jednostranné informácie a klamstvá, ktoré majú vyvolať v národe dojem, že Dietera Bohlena takmer všetci odsudzujú a preto sa majú k nim pripojiť aj ostatní.

Pravdou je ale to, že Bohlena práve na sociálnych sieťach podporila veľká väčšina a dala mu za pravdu.

Tu je link  (www.youtube.com/watch?v=rIkvP1DguoQ) na youtube, kde takmer všetky príspevky vyjadrujú súhlas s Bohlenovými slovami  a je tam aj krátke video s Bohlenom, kde prejavuje svoj hnev nad sankciami.

Pod nim je 375 príspevkov