Politikmi a médiami zamlčiavaná skutočnosť: Postupná islamizácia Európy

13.10.2015 16:31

Veľká časť politikov a médií verejnosti nepovie pravdu prečo práve teraz prúdia do EÚ milióny utečencov moslimov. Neeurópske elity spolu s arabskými elitami plánujú už dlhú dobu Európu odeuropeizovať a oddemokratizovať, lebo demokracia a európske myslenie dosiaľ nedovoľovali globálnemu kapitalizmu ovladať všetko takou mierou, ako si to predstavujú

Teda mať všetko pod absolútnou kontrolou bez obmedzovania pravidlami demokracie, hlasovanim parlamentov, atď.

Kedže islam, ako taký, je maximálne antidemokratický a maximálne autoritatívny, tak je vhodným nástrojom na ovládanie más. Preto ho je potrebné naplno exportovať do Európy a najlepšie tak „nenápadne“, ako sa to v súčasnosti deje. 

To znamená vyprodukovať obrovské kopy úbohých bombardovaných a prenasledovaných moslimov a zároveň pôsobiť na veľký potenciál milosrdenstva a súcitu európskeho obyvateľstva, aby týchto chudákov  Európania s nadšením a v slzách ľútosti vítali, stavali im byty, školy a mešity a dali im všetko čo potrebujú – dokonca aj vlastné byty, telocvične, kasárne a podobne.

Som posledný, kto by bol proti azylu pre ľudí, ktorí sú politicky prenasledovaní. V tomto prípade však ide o umele vyvolaný efekt, ktorý je vyslovene negatívny a ktorý má oslabiť a premeniť Európu do takej formy, aby sa  stala nositeľkou novodobého otroctva a slúžila záujmom novodobej „Rímskej ríše“, ktorej hlavné mesto nie je Rím v Európe.

Je v záujme tých, ktorí tento projekt odštartovali, aby predovšetkým nemecký národ – ako „vedúci národ“ - ale aj ostatné národy Európy stratili svoju pôvodnú kresťanskú kultúru a aby sa nechali infiltrovať islamom. 

V Nemecku čoraz viac pribúda mladých dievčat a žien, ktoré si berú za mužov mohamedánov. Vo veľkej väčšine ide o tureckých muslimov, ktorí sú známi tým, že sú extrémne patriarchálne založení. Takmer vždy musí dotyčná konvertovať na islam. A ak  by aj muslimský muž chcel tolerovať jej kresťanskú vieru, tak s tým nebude súhlasiť jeho rodina a tá si vynúti, že sobáš sa bude konať len v tom prípade, ak sa kresťanka zriekne svojej viery.

Nemecký publicista, bývalý dlhoročný redakter FAZ, Ulfkotte, uverejnil pred mesiacom „Eilmeldung“, kde uviedol informáciu, že do Nemecka prúdi päťnásobné množstvo utečencov, ako sa oficiálne oznamuje. Maďarska vláda hovorí dokonca o 30 miliónov, ktorí sa chystajú do Európy. Preto je pochopiteľné, že Horst Seehofer, jeden z mála popredných nemeckých  politikov, ktorý nechce akceptovať diktát neeurópskych elít, hovorí už dlhšie o nebezpečnej krízovej situácii a svojim „Geheimpapier-om“ varuje rakúske úrady a svojich bavorských kolegov pred chaosom a anarchiou, ktoré môžu vyvolať tí, ktorí sú k tomu predurčení v radoch utečencov.

Dokonca aj niektoré „slobodnejšie“ nemecké média oznamovali už vo februári, že kalifát ISIS zamýšľa poslať do Európy pol milióna utečencov a medzi nimi veľké množstvo islamistických teroristov.

Málokto vie, že existuje premocná „azylová lobby“, ktorá spolupracuje s niektorými OSN-štruktúrami. 

Pod kepienkom „Pomoc utečencom“ sa organizujú masy utečencov, z ktorých väčšina je „určená“ pre Nemecko. V Turecku je viac ako dva milióny utečencov, z ktorých minimálne 90 percent chce vycestovať do EÚ.