Lepší dôkaz neúčinnosti Korona-vakcín ako v tomto prípade je sotva možný

04.01.2022 23:32

Miesto „činu“, kde sa tak stalo, je naozaj veľmi nezvyklé – je to až ďaleká Antarktída. Konkrétne sa to udialo na  tamojšej výskumnej polárnej stanici Princess Elizabeth Polar Research Station.

Stalo sa tam niečo priam neuveriteľné – z 25 vedcov, ktorí tam pracujú a ktorí sú od vonkajšieho sveta s absolútnou istotou totálne izolovaní, pätnásti ochoreli na Koronu.

Stalo sa tak napriek tomu, že všetci boli kompletne proti Covidu zaočkovaní. Stanicu udržiava v prevádzke Belgicko. Platí na nej prísna povinnosť zaočkovania sa a preukázania sa zadokumentovaným negatívnym testom.

Pred odletom na stanicu boli všetci vedci v karanténe, absolvovali aj viacero PCR-testov – ale infikovali sa aj tak!

Už 14. decembra bol na stanici jeden vedec prekvapujúco pozitívne testovaný. Týždeň predtým sa dostavil na stanicu ako novoprišelec. Bol tam okamžite izolovaný, ale napriek tomu boli o dva dni neskôr infikovaní dvaja ďalší jeho kolegovia. Všetci traja boli 23. decembra zo stanice evakuovaní do Belgicka.

Ani to nepomohlo a za niekoľko dní už boli infikovaní ďalší vedci – viac ako dve tretiny.

Ako oznámil Alain Hubert, vedúci polárnej stanice, všetci vedci boli dvojnásobne zaočkovaní a následne aj boostrovaní.

Vírus bol však podstatne efektívnejší ako vakcíny! A to je naozaj mioriadne zlá reklama pre ne, a to nemôže vyvrátiť žiadny systémový virológ a ani mainstream médiá.