Pokrivení ideológovia SME sa boja mojich právd i Hlavných Správ. Číta ma čoraz viac Slovákov!

25.06.2018 17:58

Títo duchom slabí a pravdu zatajujúci sluhovia poplatnosti ma označili vo svojom článku v SME z 22. júna  "Masový pochod žien v Berlíne proti migrantom. Ako to bolo naozaj " za dezinformačnú stránku. Nič duchaplnejšie a inteligentnejšie ich nenapadlo. Ako autor článku figuruje akýsi Daniel Hoťka. Pre mňa ako dlhoročného publicistu, autora a žurnalistu absolútne neznáma „veličina“.

Jeho článok je taký neprofesionálny, demagogický a populistický, bez skutočných argumentov, že každému objektívnemu čitateľovi musí byť jasné, že mu ide len o jedno:

Ideologicky jednostranne a zaujate difamovať mňa i Hlavné Správy,

ktoré sú nielen z môjho odborného pohľadu neporovnateľne najobjektívnejším slovenským médiom.

D. Hoťka zavádza a pretáča, keď hovorí, že AfD je extrémistickou stranou. Som si istý, že nikdy ešte nehovoril so žiadnym objektívnym renomovaným nemeckým žurnalistom a samozrejme ani so žiadnym členom AfD. Tí by mu mnohé veci vysvetlili a objasnili, aj keď pochybujem, že by ich pochopil a či smel pochopiť. Nerozumie vôbec reálnym pomerom v Nemecku a nemá potuchy ako a prečo AfD vznikla.

Podľa SME je Nemecko plné nemeckých extrémistov

A ak D. Hoťka opakuje ten totálny nezmysel, že AfD je extrémistická strana, tak potom musí označiť za takú už aj CSU a Seehofera, ale i Kurzovu i Stracheho stranu v Rakúsku a samozrejme aj Orbánovú v Maďarsku a v neposlednom rade aj Trumpa a jeho Republikánov a samozrejme aj Putina a takmer 80 percent Rusov, ktorí ho volili.

.Pre tohto „žurnalistu“, poslušného a poplatného zdeformovanej ideológii SME potom sú a musia byť extrémistami aj všetci tí, ktorí sú proti politike Berlína a Bruselu a ktorí protestujú proti katastrofálnej utečeneckej politike samoľúbej kancelárky a kritizujú politický fundamentalistický islam. A tých je v Nemecku veľmi veľa a čoraz viacej a sú to aj ľudia z FDP, CDU, Ľavice a dokonca aj niektorí Zelení, ako napr. primátor mesta Tübingen,  Boris Palmer.  

SME musí vedieť a dobre aj vie, že mňa číta čoraz viac Slovákov (ale i Čechov a aj iné národnosti) a ich neobjektívny plátok číta čoraz menej - zrejme preto prišla ich difamujúca reakcia na moju osobu. Očakávam ďalšie.

Ale preto táto info:

Píšem vo viacerých rečiach, na rôznych platformách i v rôznych periodikách. A nie všade „som Roman Bednár“ - symbolika „stohlavého draka“ mi bola vždy blízka.

Ideológovia SME nikdy nehovorili s ľuďmi, ktorí boli tvrdo postihnutí kriminalitou moslimských utečencov. Nehovorili s ľuďmi blízkymi zavraždenej dievčiny utečencom moslimom v Kandel a nikdy nič o takýchto rozhovoroch objektívne nenapísali. Nehovorili ani s príbuznými znásilnených a zavraždených Nemiek moslimskými utečencami, atď…..

Mohol by som pokračovať  ďalej v poukazovaní na ďalšie nezmyselné tvrdenia v SME, ale nestojí mi za to, aby som venoval ešte viac času týmto plateným „superodborníkom“ na odhaľovanie „pravdy“ – ich vlastnej ideologickej pravdy sorosovského podfarbenia – ktorá je len a len klamstvom a zavádzaním.

D. Hoťka nemá ani len potuchy, ako to bolo naozaj v Berlíne, nebol pritomný – a on nevie, čo je v Nemecku naozaj! Dvaja moji spolupracovníci tam ale boli, a tí videli a počuli čo bolo naozaj!

A on, ktorý nebol pri demonštrácii žien v Berlíne, tvrdí, že on vie, ako to bolo naozaj. To ale je len cynický výsmech pravdy. Tak môže hovoriť len platený demagóg, ktorý má prísne prikázané čo má hovoriť.

Ešte niečo podstatné:

Ja na rozdiel od neho som nezávislým a v rozhodovaniach totálne svojprávnym a slobodným publicistom a nepublikujem preto, že ma niekto platí – takže nie som nikomu poplatný, ako je on.

Dodám, že na článok od D. Hoťku ma upozornili priatelia zo SR.

Tu vyzývam šéfredaktorku SME, aby dala urobiť s primátorom B. Palmerom rozhovor

Boris Palmer porozpráva o svojich dramatických skúsenostiach s veľkou kriminalitou a násilím moslimských utečencov v Tübingene. A potom sa dozvie aj D. Hoťka ako je to naozaj v Nemecku.

Pani šéfr. Balogová, vám osobne ako žene posielam tieto vety: 

Toto hovorí mladá žena Myriam z Kandel na demonštrácii vo Viedni 2. júna 2018:

Kandel ist überall – Kandel je všade

Erhebt eurer Stimme gegen das Unrecht und zeigt Gesicht! Fordert Schutz und Sicherheit für unsere Kinder und Frauen!   - Nech zaznejú vaše hlasy proti nepráviu a ukážte tvár! Žiadajte ochranu a bezpečnosť pre vaše deti a ženy!

Aj toto sú pre Vás a pre D. Hoťku len hlasy extrémistov ? Ak áno – tak potom ste extrémistami ale vy sami!

Záverom moja výzva:

Slováci, vy, ktorým naozaj záleží na Slovensku a na jeho tradičných hodnotách, nečítajte SME ani DennikN a predovšetkým neverte ich ideologickým klamstvám.

Mimochodom, poznám dobre pomery v SME, svojho času som komunikoval s viacerými redaktormi, o.i. aj so šéfredaktorkou Balogovou. So SME som spolupracoval už v časoch, keď tam ešte vládla skutočná žurnalistická etika a šéfredaktorom bol môj ctený priateľ Karol Ježík.

 

Článok zo SME, ktorým D.Hoťka atakuje moju osobu i Hlavné Správy:   

https://svet.sme.sk/c/20852335/masovy-pochod-zien-v-berline-proti-migrantom-ako-to-bolo-naozaj.html