Pokračovanie: Katastrofa v čínskom meste Tchien tin. Bol to už začiatok vojny USA proti Číne? - 2. časť

24.08.2015 23:04

Aj v Číne, ale aj v „najdemokratickejšej“ krajine sveta, v USA, sú všetky štátom ovládné média prísne cenzúrované a ak vláda chce, tak je každá informácia zadržaná a neuverejnená.

Pred obrovskou explóziou a aj po nej prelietavali nad Pekingom opakovane vo formáciách „čierne vrtulníky“. Čínski disidenti urobili početné fotky týchto „vrtulníkov“ a preposlali ich na NaturalNews. Pritom zdôraznili, že ich pozorovali už niekoľko dní pred explóziou. Disidenti tiež oznámili, že majú pádne dôvody predpokladať, že pri explózii išlo útok a že to bola „výstražná explózia“ iniciovaná USA, ktoré sa obávajú, že Čína sa už čoskoro chystá vydať vlastnú menu, krytú zlatom a súčasne dá na finančné trhy všetky americké štátne dlhopisy, ktoré vlastní.

Také opatrenia by neodvratne spôsobili totálny úpadok dolára, čo by následne úplne zrazilo na kolená americkú ekonomiku a USA by sa ekonomicky dostali takpovediac do voľného pádu s katastrofickými dôsledkami. Pentagon už dávnejšie vlastní mimoriadne vysokoúčinné zbrane, ktoré majú názov Rods from God (tyče od Boha – božie tyče), ktoré sa vystreľujú z kozmu zo špeciálnych nosičov a môžu ničivo zasiahnuť ktorýkoľvek bod na Zemi. Oficiálne bola explózia v médiach prezentovaná ako explózia nebezpečných chemikálií – ako k nej prišlo, k tomu sa nikto nevyjadril.

Pokračovanie nasleduje