Pohroma po očkovaní: Počet úmrtí v Austrálii a Izraeli exploduje

14.05.2022 23:29

V Izraeli bola zaznamenaná najvyšia úmrtnosť  na Covid od začiatku pandémie. Prečo tak asi? Veď krajina je majstrom sveta v očkovaní! Mimoriadne vysokú úmrtnosť v Izraeli zaregistroval aj európsky monitor mortality – EuroMomo.

Potvrdzuje ju aj Our World in Data, a to napriek tomu, že v Izraeli bolo proti korone kompletne zaočkovaných viac ako 66 percent obyvateľov.

Dr. Peter Mayer informuje o tom, že až 82 percent úmrti v Izraeli ide na konto očkovaných.

Aktuálna situácia v Austrálii ohľadne Covidu a úmrtí v súvislosti s ním a s očkovaním proti nemu vyvoláva veľké znepokojenie.

Austrálsky denník Sydney Morning Herald uverejnil 7.mája obsiahly článok, ktorý sa touto situáciou kriticky zaoberá.

Titul článku: Žijeme s Covidom, ale oveľa viac z nás zomrelo, ako kedykoľvek predtým.

V článku je o.i. uvedené:

„Počet úmrtí na Covid stúpol podľa údajov Ministerstva zdravotníctva na 7495. Pričom len za štyri mesiace tohto roku zomrelo viac ako dvakrát toľko ľudí, ako počas celej pandémie – od začiatku pandémie do 31.12.2021 bolo v Austrálii podľa údajov Our World in Data len 2 253 úmrtí na Covid.“

Takže len za posledné štyri mesiace zomrelo v Austrálii na Covid viac ako 70 percent z celkového počtu všetkých Covid-mŕtvych  za takmer dva roky!  Pritom až 84 percent Austrálčanov boli minimálne dva krát zaočkovaní! Z toho vyplýva veľmi nízka účinnosť vakcín – alebo sú to napokon práve gén-vakcíny, ktoré sú príčinou mnohých úmrtí?

Je viacero indícií, ktoré tomu nasvedčujú!