Podľa vládnej ZDF sa aj nemeckí biskupi už stali pravicovými extrémistami

09.05.2020 23:13

Toto je obrovská senzácia: Konečne sa prebudili aj nemeckí katolícki biskupi a varujú veľmi dôrazne pred tajnou svetovládou! A čo slovenskí biskupi? Pridajú sa tiež?

ZDF  uvádza, že doteraz spriadali konšpiračné teórie o korone a tajnej svetovláde takmer výlučne pravicové kruhy  a AFD a že odrazu sa k nim pridali aj nemeckí katolícki biskupi na čele s kardinálom Gerhardom Ludwigom Müllerom.

Nemecká televízia posmešne uvádza, že k tejto pochybnej spoločnosti sa teraz pridali aj katolícki biskupi a produkujú nezmyselné konšpiračné mýty o vytvorení diktátorskej tajnej svetovlády a tým aj o zániku demokracie a slobody.

Skupina biskupov spolu s kardinálom Müllerom vydala oficiálne vyhlásenie – ktoré možno chápať ako bojový apel – v ktorom verejnosť dôrazne varujú, aby si uvedomila nebezpečie  toho, že korona-pandémia môže byť využitá k tomu, že bude vytvorená svetová vláda, ktorú nebude nikto kontrolovať, žiadny parlament  a žiadna opozícia.

Výzva je v podstate výzvou k protestom proti politike nemckej vlády, proti Gatesovi, proti WHO a ďalším podobným.

Je obsiahnutá na troch stranách a podpísaní biskupi a kardinál odsudzujú a kritizujú  skutočnosť, že Covid-19-epidémia bola použitá na to, aby sa najzákladnejšie a najdôležitejšia práva občanov porušovali a potláčali a dokonca aj právo na slobodu náboženstva a právo na slobodu prejavu názorov.

Vo výzve je množstvo ďalších argumentov, ktorými doslova bičujú tých, ktorí nám svojvoľne vzali slobodu a vytvorili nám osobné „väzenie“.

Toto je naozaj veľká vec a vyžiadala si odvahu, lebo už od začiatku hlásal mainstream i vládni politici v Berlíne, že ak niekto či už verejne alebo v sociálnych sieťach bude šíriť o korone rôzne (podľa nich) konšpiračné teórie, tak musí počítaťs tým, že môže byť stíhaný z trestného činu. Prípadne môže byť zavretý na psychiatriu, ako sa to stalo jednej právničke z Heidelbergu za to, že vyzývala k demonštráciám proti korona-opatreniam.

Čo ale teraz urobili katolícki biskupi v Nemecku, z toho budú mať veľké bolesti hlavy vládni politici. Lebo to vôbec nebude jednoduché stíhať biskupov trestnoprávne a či ich zavrieť na psychiatriu.

Na ich slová dá veľké množstvo nemeckých občanov a v Nemecku sa už množia masové demonštrácie proti korona opatreniam.