Podľa Prof. Dr. Alerbergera len PCR testy boli dôvodom vyhlásenia núdzových stavov

27.10.2021 23:01

Rakúšan Franz Alerberger, exšéf oddelenia Verejné zdravie na AGES (Agentúra pre zdravie a výživu; spadá pod rakúske Ministerstvo zdravotníctva), kde bol od roku 2003 do septembra 2021, vyhlásil už na jar 2020:

„Keby sa neboli robili všade  vo svete PCR testy, tak by sa Covidu-19 nebola venovala takmer žiadna mimoriadna pozornosť.“

Také vyjadrenie uznávaného rakúskeho odborníka implikuje jediný možný uzáver: Treba prestať s testovaním.

Napriek tomu sa neustále testuje a testuje a testuje…….Pritom nikoho z fanatických apoštolov testovania ani len nenapadne – zrejme nemajú ani len potuchy čo je to psychológia - že pre veľkú väčšinu ľudí, najmä tých, ktorí sú psychicky labilní, je toto testovanie extrémnym stresom, lebo či chcú alebo nechcú, tak majú v každom prípade minimálne podvedomý strach z toho ako testovanie dopadne. A každý strach a stres oslabuje imunitný systém a zanecháva stopy v psyche. A podvedomý strach je ešte oveľa nebezpečnejší pre zdravie ako strach vedomý!

Pre Allerbergera bolo ale dokonca už začiatkom roku 2020 aj to takmer isté, že Covid-19 nie je v žiadnom prípade taký nákazlivý, ako sa hlásalo.

Profesor Allerberger v súvislosti s tým, čo tvrdil v roku 2020, následne kritizoval aj vyhlasovanie lockdownov ako niečo zbytočné a prehnané.

Testovanie, predovšetkým testovanie PCR testami, je pokladané za dôkaz toho, či sa spoločnosť nachádza v extrémne nebezpečnej epidemiologiskej situácii alebo nie a či je preto nutné vyhlasiť núdzový stav alebo nie.

Ale v Rakúsku v roku 2020 – ako vie Alerberger – zomrelo „len“ 6 477 občanov na koronu alebo s koronou.

Pritom za korona mŕtveho bol pokladaný každý, kto pred smrťou mal pozitívny test urobený až do štyroch týždňov pred úmrtím (nikto nezdôvodnil prečo práve 4 a nie 3 alebo 5 a či 6 týždňov) a absurdným spôsobom sa ako korona mŕtvi započítali napr. aj na demenciu zomrelí.

Profesor Alerberger vie ale aj to, že v tom istom čase, teda v 2020, zomrelo v Rakúsku 32 678 občanov na chorby srdca a krvného obehu a 20 969 na rakovinu.

A nikto to nekomentoval ako katastrofu, proti ktorej treba urýchlene niečo robiť!

V roku 2020 žilo v Rakúsku 8 917 000 a korona úmrtnosť v tom roku dosiahla „len“ 0, 069 percenta.

Toto nízke číslo neozodpovedá ale žiadnej pandémii a pomocou testov je pandémia naďalej len umelo udržiavaná!