Pochod žien v Berlíne proti Merkel: Nie sme korisť migrantov!

08.06.2018 23:43

V Nemecku už prebieha boj za ženské práva, ktoré sú čoraz viac ohrozené príchodom  veľkej masy migrantov, z ktorých takmer všetci moslimovia v žene vidia len podradnú a im podriadenú bytosť.

Chcem veriť, že Slovensko nikdy nedovolí, aby sa jeho ženy dostali niekedy do podobnej situácie, v akej sú nemecké ženy!

36 ročná Leyla Bilge je iniciátorkou a organizátorkou veľkého protestného pochodu žien, ktorý sa uskutoční v sobotu 9. júna v Berlíne a jeho motto znie: „Wir sind kein Freiwild …, Nirgendwo!!!“ „Nie sme korisť…..Nikde!!!“

Leyla Bilge je smelá, obdivuhodná žena – veľká osobnosť. Je Kurdka, ktorá sa vzdala moslimskej viery a stala sa kresťankou a je neohrozenou bojovníčkou za práva žien a za skutočnú demokraciu. Vyrastala a študovala v Nemecku.

Vyjadril som  jej spolu s mojimi spolupracovníkmi naše veľké sympatie a našu podporu.

Leyla Bilge prehlásila, že  centrálnym posolstvom pochodu žien proti Merkel je protest proti nekontrolovanej masovej migrácii, so všetkými rizikami, ktoré pre ženy v Nemecku prináša, pretože sa do krajiny dostáva ilegálne aj veľké množstvo nebezpečných kriminálníkov.

Leyla naliehavo vyzýva ženy, aby sa bránili proti strate práva na svoje ženské sebaurčenie, ktoré ešte pred niekoľkými rokmi bolo samozrejmosťou a ktoré teraz ničí postupná islamizácia Nemecka, podporovaná vládou kancelárky Merkel. Bilge žiada okamžité zatvorenie a stráženie nemeckých hraníc a konzekventné vyhosťovanie ilegálnych a kriminálnych migrantov.

Pochod žien proti Merkel odštartuje v nebezpečnej vysoko kriminálnej berlínskej štvrti Kreuzberg, kde žijú prevažne moslimovia a medzi nimi mnoho kriminálnych, mimoriadne nebezpečných moslimov.

Berlínska polícia už vyhlásila, že tam nemôže zaručiť bezpečnosť účastníčiek pochodu. Leyla polícii odkázala, že niečo také ju veľmi prekvapuje, lebo kancelárka pri každej príležitosti predsa vyhlasuje, že Nemecko je bezpečná krajina, kde môže každý prejaviť bez obáv svoju mienku. Na to z polície už neprišla nijaká reakcia.

Leyla pozná svet moslimov a jeho neprekonateľné úskalia pre ženy z vlastnej skúsenosti. Jej kurdská rodina ušla pred 30. rokmi z Turecka do Nemecka. Ako 16 ročná sa musela proti svojej vôli vydať z príkazu rodiny. Vie neporovnateľne lepšie ako Merkel, čo všetko musia vytrpieť moslimské ženy a deti vo svojich rodinách. Po dvoch rokoch manželstva s mužom, ktorého nechcela a nemilovala a ktorý jej robil zo života peklo, sa vytrhla z tohto zväzku i zo svojej rodiny, ktorá jej nikdy neodpustila, že sa stala kresťankou.

Takzvaná Antifa organizácia (vraj bojovníci proti fašizmu a rasizmu), ktorá má údajne prepojenie k najvyšším kruhom moci v Berlíne už ohlásila protidemonštráciu a o. i.  oznámila v internete nasledovné: „Leyla Bilge patrí k neofašistickému krídlu AfD a mobilizuje ľudí a nabáda  ich k antimoslimskému rasizmu. Jej výzva je namierená výlučne a paušálne proti utečencom, migrantom a moslimom. Tento pochod nie je pochodom za práva žien, ale koná sa v mene rasizmu.“

K tomu naozaj niet čo dodať – každému, kto si prečítal tieto riadky a nie je prívržencom názorov, ktoré o migrácii a moslimoch hlásajú niektoré slovenské médiá a niektorí slovenskí politici, musí byť jasné, že Leyla Bilge je na správnej ceste a že hovorí len a len pravdu (trpkú a smutnú).