Petr Bystron, AfD: Jedine Trump môže zachrániť kresťanstvo a dosiahnuť mier na Ukrajine

25.09.2019 23:34

V  pondelok hovoril Donald Trump počas valného zhromaždenia OSN na tému prenasledovania religióznych minorít. Poukázal veľmi kriticky najmä na neraz doslova krvavé prenasledovanie okolo 250 miliónov kresťanov, o ktorých sa predovšetkým Demokrati, ale ani Brusel a Berlín fakticky vôbec nezmieňujú a teda ani nestarajú. Trump sa má tento týždeň stretnúť s prezidentom Ukrajiny.

Bystron povedal, že AfD vníma veľmi pozitívne fakt, že Trump nepodporuje celú tú umelú inscenáciu súčasnej klíma-hystérie,  ale že svoj čas venuje skutočne naliehavým problémom doby.

AfD: “Práve kresťania sú na celom svete najviac prenasledované náboženské spoločenstvo a preto musia byť lepšie ochraňovaní. Voči štátom, ktoré to ignorujú a pripúšťajú a či dokonca podporujú prenasledovanie kresťanov, musia byť zavedené prísne sankcie.“

Petr Bystron neskrýva nádej, že stretnutie prezidentov USA a Ukrajiny pomôže Zelenskému zrealizovať jeho predvolebný sľub občanom svojej krajiny, že sa postará ako prezident o trvalý mier na východe štátu. Bez Trumpa a jeho pomoci to nie je možné dosiahnuť.

Bystron:

„Stretnutie oboch prezidentov môže priniesť na svetlo aj nové uzávery vo veci korupčnej aféry Huntera Bidena, syna Obamovho viceprezidenta Joeho Bidena, ktorý bude takmer  s istotou budúcim súperom Trupma v prezidentských voľbách.

Mainstream-médiá trvale aj naďalej ignorujú obvinenia, že Ukrajina v roku 2016 ovplyvňovala voľby v USA v prospech Hillary Clinton. Okrem toho je Hunter Biden podozrivý z toho, že ako člen predsedníctva notoricky korupčnej ukrajinskej firmy Burisma Holding obdržal minimálne 3 milióny dolárov špinavých peňazí od Porošenkovej vlády.“