PEI pod paľbou: Nemeckí profesori a doktori chémie ničia inštitút ostrou kritikou a žiadajú zastavenie technológie modRNA! Ľudia dostávali „otravu“

29.01.2024 14:22

Skupina profesorov okolo Prof. Dr. Jörga Matysika  kontaktovala BioNTech ešte v januári 2022 s kritickými otázkami. Odvtedy vedci postupne odhalili, aká nedostatočná je v skutočnosti údajne dobrá kontrola kvality korónovej vakcíny.

Skupina týchto chemikov teraz útočí na Inštitút Paula Ehrlicha (PEI) s novými kritickými otázkami.

 

Odvolávajú sa na súčasné vedecké poznatky o syntéze nesprávnych bielkovín u očkovaných ľudí, ako aj na chýbajúce kontroly kontaminácie korona vakcín. Ich požiadavka je jasná: PEI musí vyvodiť závery a zastaviť technológiu modRNA.

 

Prof. Dr. Matysik a jeho kolegovia sa odvolávajú na štúdiu, ktorá poukázala na riziko syntézy nesprávnych proteínov u ľudí očkovaných mRNA vakcínami. Na základe toho formulujú tieto otázky pre PEI:

 

(1) Kedy ste si uvedomili túto prácu a problém ribozomálneho posunu v injekciách na báze modRNA?

 

(2) Prečo nebol tento zjavný problém rozpoznaný skôr?

 

(3) Aké výskumy plánuje PEI na preskúmanie toxicity nežiaducich proteínov a aké kroky plánuje PEI na odstránenie alebo aspoň zníženie takýchto hrozieb pre technológiu modRNA?

 

(4) Mali by mať tieto nové zistenia z pohľadu PEI vplyv na schvaľovanie týchto nových liekov na báze modRNA a ak áno, ktoré a ak nie, prečo nie?

 

(5) Ako plánuje PEI informovať verejnosť o týchto nových zisteniach o potenciálne nebezpečných vedľajších účinkoch technológie modRNA?

Chýbajúce merania: Ako chce PEI plniť svoju úlohu v tomto prípade?

 

Okrem toho analýza schvaľovacej štúdie Doshi et al. ukázala, že škodlivosť očkovania prevážila nad prínosom. Je preto vedecky nepochopiteľné, že platforma modRNA bola podmienečne a neskôr dokonca pravidelne schválená.

 

Skutočnosť, že pri schvaľovacích štúdiách sa použila iná metóda výroby látok modRNA ako pri rozšírenom použití, je zarážajúca najmä preto, že výrobný proces na uvedenie na trh zahŕňa značnú kontamináciu DNA, ktorej účinky sa zatiaľ nedajú odhadnúť.

 

V tejto súvislosti v liste profesorom z 19. októbra 2023 Dr. A. Konietzky „vysvetlil“, že PEI nekontroluje samotnú koncentráciu nečistôt DNA, ale iba informácie poskytnuté výrobcom.

 

 

 

Profesori na jeho list reagovali o.i. takto:

 

„Prirodzene tu potom vyvstáva otázka, ako chcete realizovaiť úlohu zabezpečenia kvality na ochranu obyvateľstva, ak nevykonávate žiadne nezávislé merania!?

 

Je tiež „zarážajúce“, že ste sa nezaoberali ani s výrazne zvýšeným počtom hlásených vedľajších účinkov a že sa  tu nepodnikli žiadne opatrenia.

 

 

To všetko otriasa dôverou v technológiu modRNA a tiež vo vašu autoritu, a preto vás naliehavo žiadame, aby ste odpovedali na naše otázky a vyvodili závery zo všetkých uvedených skutočností a konečne túto technológiu modRNA zastavili.“

 

A pozrimeže sa:

 

Odrazu si túto komunikáciu všimol aj mainstream, ktorý bol horlivým propagátorom  tohto katastrofálneho, takpovediac núteného očkovania a začína „prehadzovať výhybku“:

 

Odrazu informácie od PEI žiada aj Berliner Zeitung (to je len nehanebné porytectvo) 

O liste profesorov  informovali noviny Berliner Zeitung a oznámili, že zašlú svoje otázky na PEI. Ich právnička Dr. Brigitte Röhrig s odvolaním sa na § 3 ods. 1 hesenského tlačového zákona (PEI sídli v Hesensku) uviedla, že úrady sú povinné poskytovať informácie tlači.