Patria moslimovia do CDU? A čo sa stane, keď to poslankyňa CDU kritizuje

08.09.2018 23:44

V časoch kancelárstva Helmuta Kohla, politického „otca“ kancelárky Merkel bola CDU ešte kresťansko-demokratická strana, čo signalizuje aj jej názov. Odkedy ale vládne Merkel, tak sa strana postupne čoraz viac islamizuje.

Pred viacerými rokmi som sa ako žurnalista písomne obrátil na vedenie strany s prosbou, aby mi vysvetlili, ako môžu byť členmi strany, ktorá sa volá kresťanská a politicky sa riadi religióznymi princípmi kresťanského vierovyznania, moslimovia, ktorí sa riadia len islamom a vo veľkej väčšine islamom politickým.

Odpoveď som nikdy nedostal.

Píše sa rok 2017 a v CDU sú medzičasom už tisícky moslimov. Veľká väčšina z nich sú mladí a tureckého pôvodu. O sebe hovoria, že sú reprezentantmi sebavedomého islamu, čo je z nielen z môjho pohľadu islam politický a ten silne ovplyvňuje spoločnosť kresťanskej civilizácie. Jeho hlavným cieľom je jej úplná infiltrácia.

Kancelárku to ale vôbec nezaujíma a ani neruší a jej posluhovačov tiež nie. V každom prípade to nedávajú nijako najavo.

Ale odkedy prišlo k „revolúcii“ v Chemnitzi a k „prebudeniu“ sa v Sasku, tak sa konečne začínajú ozývať v CDU tí odvážní.

Veronika Bellmann, saská CDU poslankyňa Bundestagu z Chemnitz, včera oficiálne vyhlásila, že odmieta pôsobenie moslimov v jej strane. Spôsobila tým veľký eklát a pobúrenie tých v CDU, pre ktorých už CDU dávno nie kresťanskou stranou. Bellmann išla dokonca tak ďaleko, že povedala, že v CDU nemajú čo hľadať ani tzv. umiernení moslimovia a tým absolútne žiadni moslimovia.

Pre noviny Junge Freiheit povedala o.i.: „Heute geben sich einige Muslime gemäßigt und morgen doch wieder streng gläubig“ – „Dnes sa niektorí moslimovia dávajú ako umiernení a zajtra sa odrazu premenia na prísne fundamentalistických.“

Veronika Bellmann sa vyjadrila kriticky odmietavo aj k CDU nominácii špičkového kandidáta pre voľby do Senátu v Hamburgu v roku 2020, ktorým sa stala Aygül Özkan, Nemka s tureckými koreňmi a samozrejme pravoverná moslimka. Bellmann zdôraznila, že to predsa nemôže byť, aby sa moslim stal členom strany, ktorá sa v základných princípoch odvoláva na kresťanský svetonázor.

Karin Prien, CDU-ministerka v Šlezvicko-Holštajnsku ostro skritizovala Bellmann a vyzvala ju, aby sa ospravedlnila všetkým moslimom a v prvom rade samozrejme Aygül Özkan a ak to neurobí, tak nech z CDU odíde.

Ja k tomu dodám, že CDU tým, že prijíma do strany moslimov sa sama diskredituje a judášsky zrádza svoje pôvodné princípy a hanebne zrádza aj jej zakladateľa, Konráda Adenauera, ktorý by moslimov zo svojej strany vyháňal bičom, podobne ako voľakedy Kristus vyháňal z chrámu svojho Otca farizejov a priekupníkov.

CDU čoraz viac pripomína Honeckerovu vládnucu stranu z bývalej NDR a stáva sa hanbou demokracie.