Päť detí z Bulharska sa dopustilo v Nemecku brutálneho sexuálneho deliktu – postihutá bola zranená

08.07.2019 23:07

Traja 14 roční a dvaja 12 roční chlapci – s veľkou pravdepodobnosťou rómske deti, polícia to nechcela potvrdiť, ale ani dementovať – prepadli v nemeckom meste Mülheim an der Ruhr vo večerných hodinách 20 ročnú ženu, ktorú znásilnili. Zločin sa stal v piatok uplynulý týždeň vo štvrti Staré Mesto.

Podľa informácii z Mülheimu išlo o skupinové znásilnenie a jeden z chlapcov znásilnenie aj filmoval.

Znásilnená žena mala veľké šťastie, že v záhrade, v blízkosti ktorej sa trestný čin odohral v malom lesíku, začal divoko brechať pes patriaci staršiemu manželskému páru, ktorý na to vyšiel do okolia záhrady a objavil tam ženu ležiacu na zemi a pri nej dvoch chlapcov. Tí okamžite ušli a privolaná polícia začala po nich pátrať. Okolo pol jedenástej v noci ich policajti našli a zatkli.

Ťažko poranená žena bolo dopravená do kliniky. Aké zranenia utrpela, k tomu sa polícia nevyjadrila a ani k tomu, ako sa odohralo celé násilné martýrium, ktoré jej pripravili neplnoletí výrastkovia.

V meste vládne obrovské rozhorčenie z tohto ťažkého sexuálneho deliktu, spáchaného deťmi. Niečo také je neslýchané a v tejto forme sa v Nemecku stalo po prvý raz.