Paríž a jeho hviezdy - autentický príbeh na pokračovanie; 34. pokračovanie

15.12.2014 14:32

Už dávno si všimol, že muži ju pri takýchto a podobných situáciách nikdy nenechávali čakať a okamžite sa k nej ponáhľali splniť jej prianie. A tak to urobil aj tento mladý, asi dvadsaťštyriročný, pekný mladý muž, ktorý z nej nespustil oči, keď spolu hovorili. Keď sa Ginette zmienila, že je Slovenka, tak sa na jeho tvári zračilo prekvapenie a povedal:

"Un momento, por favor, en seguida viene a vosotros seňor Mario, moment, prosím, hneď k vám pride pán Mario." 

Potom rezko odišiel do vedľajšej miestnosti.

Trvalo len chvíľu a k ich stolu prišiel tmavovlasý, sympaticky pôsobiaci, vyšší muž, niekoľko rokov starší ako Denis. Mal hustú, čiernu bradu, ktorá mu dobre pristala a dodávala jeho mužnej impozantnej tvári nádych svetobežníctva. Denis ho etnicky nevedel zaradiť, nezdalo sa mu, že je Španiel. Napriek tomu, že vôbec nevyzeral na Slovana, tak ich oslovil dobrou slovenčinou:

"Dobrý deň, milí priatelia. Počul som od môjho zamestnanca, že ste Slováci - lepšie povedané, prezradil mi, seňora, že vy ste Slovenka a že bol prekvapený, ako dobre hovoríte španielsky a potom ešte dodal, že ste muy hermosa, veľmi pekná. Seňor, ak ste aj vy Slovák, tak potom sme krajania, lebo ja pochádzam zo Slovenska."

Potom sa svojim prekvapeným hosťom predstavil ako Marian Hromádka a čakal na ich reakciu, pozerajúc s neskrývaným obdivom do Ginettiných nádherných očí, ktoré vždy vyžarovali storaké, len jej vlastné iskričky.

Ginette a Denis sa predstavili, podali mu ruky a Ginette ho vyzvala, aby si k nim prisadol, čo Marian ochotne aj urobil.

"Z nás dvoch je v skutočnosti pravý Slovák len môj manžel", povedala Marianovi Hromádkovi  Ginette slovenčinou s náznakom francúzskeho akcentu, ktorý Denis tak veľmi na jej reči obľuboval.  

"A koľko percentná Slovenka ste vy? Podľa vašej slovenčiny by som usúdil takmer sto percent." 

Povedal pán Hromádka, nespúšťajúc zo svojho proťajška zrak.

Bol jej veľmi sympatický pre svoj priamy a veľmi priateľský prístup a skôr ako odpovedala na jeho otázku, tak mu niečo navrhla:

"Keď sme sa tu tak nečakane a náhodne stretli - dvaja kompletní Slováci, vy a môj muž a ja štvrtinová Slovenka, tým som vám aj odpovedala na otazku o percentách - tak navrhujem bez veľkých okolkov, aby sme si hneď potykali.

"Nič radšej ako to", zasmial sa Marian a zavolal na svojho zamestnanca, aby priniesol fľašu španielskeho sektu. 

Potom, keď si pripili na potykanie, tak rituál využil na to, aby Ginette pobozkal. Urobil to dvakrát a rovno na ústa. Bolo na ňom vidieť, že má ženy veľmi rád a že to s nimi dobre vie. Vyzeral naozaj atraktívne a ženám sa musel páčiť.

Rozvinul sa medzi nimi živý a zaujímavý rozhovor, ktorý bol len občas prerušený niektorým z Marianových zamestnancov, aby sa ho opýtal na záležitosti, tykajúce sa reštaurácie a jej prevádzky, alebo, keď Marian išiel osobne privítať niektorého so svojich pravidelných hostí. V priebehu rozhovoru viackrát dal šarmantne najavo rôznymi poklonami, že Ginette sa mu mimoriadne páči. Ešte pred rokom by bol Denis na niečo také žiarlivý a bol by to dal rázne najavo, napríklad tak, že by dotieravcovi bol priamo povedal, že ďakuje za jeho spoločnosť, ale že už chce byť so svojou ženou len sám, vo dvojici.  

pokračovanie nasleduje