Paríž a jeho hviezdy - autentický príbeh na pokračovanie; 32. pokračovanie

08.12.2014 12:51

Pozeral na ňu s veľkým potešením a úmyseľne ešte viac spomalil. Rád ju niekedy naťahoval a žartovne hneval a pritom pozoroval, ako dokázala prudko vybuchnúť a dožadovať sa toho, čo chcela dosianuť. Miloval pri takých situáciách jej francúzsky ženský temperment. A aj teraz sa bavil na jej hnevaní a temperamentnom gestikulovaní, ktorým ho nabádala, aby zrýchlil svoj krok, plná nedočkavosti mu niečo ukázať. 

Bola oblečená v krátkych, na telo priliehajúcich bielych krátkych nohaviciach, hot pants, ktoré mimoriadne dávali vyniknúť jej dlhým, skvele tvarovaným nohám. K hot pants mala natiahnutú červenú, veľmi krátku, priesvitnú blúzku, ktorá mala dva dlhé cípy a tie boli spolu zaviazane vysoko nad jej štíhlym driekom, takže brucho a časť chrbta boli rafinovaným spôsobom obnažené. Pod blúzkou nemala nič, takže sa pod ňou vábne rysovali tvary jej pevných plných prsníkov. So svojimi dlhými, hustými, vo vetríku vlajúcimi vlasmi, bola nápadne pekným zjavom, ktorý si musel každý muž všimnúť.

Denisa ani len nenapadlo zrýchliť krok ani po ďalších, už trochu zlostne znejúcich pokrikoch svojej ženy. Poznal ju však už celkom dobre. Vedel, že  ho tiež niekedy rada žartovne naťahovala a trikovala, pozorujúc následne jeho reakcie. Aj teraz mal dojem, že si len niečo na neho vymyslela, aby ho dostala - obľubovala rôzne žartíky a dobiedzania. Preto ešte viac spomalil a pristavil sa pri výklade s  pestrými taškami.

"Deniiiiisko, pohni sa, prosím! Naozaj ťa nenaťahujem a ani ťa nechcem nachytať. Objavila som niečo, čo ťa skutočne prekvapí a ešte viac aj poteší", 

zaznievalo zvučnou slovenčinou, po ulici plnej ľudí, z úst peknej hnedovlásky, ktorú už sledovali viaceré mužské pohľady.

Na túto naliehavú prosbu predsa len Denis trochu zrýchlil krok. Myslel si, že objavila vo vchode domu nejakú peknú exotickú mačku, ktorá ju očarila a chcela mu ju ukázať. Milovala veľmi všetky zvieratá, zvlášť mačky a psíkov a všade , kde sa jej naskytla možnosť, hneď im venovala celú svoju pozornosť a hrala sa s nimi a láskala ich. V takých chvíľach sa celkom premenila na mladučké, roztopašne šantiace dievčatko, ktoré vtedy celkom zabudlo na okolitý svet a na to, že je nápadne atraktívnou ženou, ktorá v takých momentoch ešte viac nechtiac demonštruje svoje ženské pôvaby a priťahuje oči mužov.

Keď napokon došiel k netrpezlivej Ginette, zbadal že stojí pred reštauráciou, ktorá vyzerala síce pekne, ale nevidel na nej nič mimoriadne, čo by ho malo prekvapiť. A nevidel nikde ani žiadnu exotickú mačku či psíka. A tak ironicky poznamenal, pozerajúc na ňu trochu výsmešne, ale so zjavnou úľubou, že či má ísť to prekvapenie hľadať na strechu reštaurácie. Ona však len mlčky zdvihla ruku a ukázala ňou na svetelný nápis, ktorý bol nad vchodom do reštaurácie a povedala:..... 

pokračovanie nasleduje