Paríž a jeho hviezdy - autentický príbeh na pokračovanie; 226. pokračovanie

10.02.2018 22:26

Denis sa učil každý deň usilovne po taliansky a Ginette mu v tom veľmi pomáhala. A tak občas vkladal do rozhovoru s ňou nejaké talianske slová, alebo aj krátke vety, aby videla, aký pokrok v učeni sa tejto melodickej reči, ktorá mu doslova učarovala, už urobil.

„Že ma tam pozorovali, to si naozaj myslíš? A ako a kade, cez čo ma mohli pozorovať?“

Zasmiala sa rozšafne mladá žena a trochu uštipačne dodala:

„Ty máš ale bujnú fantáziu. In questo caso dico solo: Anche tu sei un uomo tipico – v tomto prípade poviem len:  Aj ty si jeden typický muž.“

Pokračovala ironicky ďalej:

„Jediná možnosť ma pozorovať by bola kľúčová dierka, ale tá bola zapchatá nastrkanými papierikmi. Okrem toho, to horlivé čašnícke chlapča hneď vybehlo hore schodami akonáhle som za sebou zavrela záchodové dvere.“

„No vidíš, predsa to je to – to je tajomstvo jeho pozorovania všetkých pekných žien, ktoré zavítajú na to špeciálne miestečko, kde sa musí každá žena obnažiť, keď ho chce použiť.

A vieš čo moja milá? Teraz tam pôjdem ja a som veľmi zvedavý na to, ako si to tí rafinovaní chlapíci len vymysleli, aby mali každý deň svoje špeciálne erotické zážitky. Ten mladík totiž len preto bežal tak rýchlo naspäť hore schodami, aby sa čo najskôr dostal tam, odkiaľ ťa mohol nebadane pozorovať tam, kam ťa doprevadil.

Idem si to tam pozrieť a ty  ma počkáš vonku. Som veľmi zvedavý, či aj za mnou bude niekto z tých chlapíkov tak horlivo bežať, aby ma sám zdvorilo doviedol na ten správny záchod, ako to bolo urobené s tebou. Som presvedčený, že nič také sa neudeje.

Ja si ale celé to ich zariadenie poriadne preskúmam, kde záchod z ich pohľadu má len funkciu akejsi pasce pre ženy, alebo inakšie vyjadrené je to pre tých rafinovaných rímskych voyerov miestnosť, kde pre nich ženy robia chtiac nechtiac a nevedomky len istý druh záchodového striptízu, a to úplne bezplatne.“

„Ale, ale,...... Denisko, môj – dúfam, že sám neveríš tomu, čo si mi teraz rozprával a zrejme si ma len chcel pobaviť. Niekedy si naozaj veľmi zábavný - skutočne si ma dobre pobavil.“

„Ginette, si veľmi ostrielaná a múdra žena a skvelá psychologička, ale niekedy si trochu naivná a v tomto prípade dokonca veľmi. Veď predsa dobre poznáš talianskych mužov – oveľa lepšie ako ja. A takmer vždy tvrdošijne zastávaš názor, že muži sú lepší ako ich povesť. V tomto prípade ale vidím do mužskej hlavy lepšie ja ako ty a rozumiem jej lepšie ako ty.  A prezradím ti niečo o sebe.

Ako mladí študenti vysokoškoláci sme robili podobné veci. Veď čo všetko neurobia muži preto, aby mohli niekde ukradomky pozorovať nahé ženské telo. Je to pre nich maximálne vzrušujúce, ak to robia tajne a žena o tom nemá ani potuchy, že je pozorovaná žiadostivými mužskými očami. Platí tu priam symbolicky, že zakázané ovocie chutí najlepšie.

Spominám si veľmi živo, ako sme  na vysokoškolskom internáte, kde sme bývali spolu s dievčatmi, občas večerami chodievali vo dvojici alebo trojici tajne pozorovať dievčatá, keď sa sprchovali v sprchárni, ktorá bole dole pod úrovňou prízemia, takpovediac v pivnici.

Keď sa už celkom zotmelo, tak sme sa zvonku prikradli k malým okienkam celkom pri zemi, ktorými bolo vidieť priamo na sprchy, pod ktorými sa sprchovali nahé dievčatá. A bola to veľmi vrušujúca podívaná.

A teraz poď – ideme. Ty ma počkáš pred barom a ja si pôjdem zistiť čo je tam vo veci s ich záchodmi.“

 

Pokračovanie nasleduje