Paríž a jeho hviezdy - autentický príbeh na pokračovanie; 221. pokračovanie

26.11.2017 23:41

Rím sa im ukazoval  každý deň zo svojej najkrajšej strany. Obloha bola modrá, celkom bez mrakov a Ginette s  Denisom tak mohli naplno užívať zlatý rímsky október. Boli v Ríme už desať dní a ich pobyt sa pomaly chýlil ku koncu. Ginette mala za sebou týždennú konferenciu. Získala na nej mnoho nových poznatkov vo svojej disciplíne – v psychológii, a spoznala niekoľko veľmi zaujímavých kolegov.

S Enzom sa stretla ešte raz a strávili spolu krásne poobedie na rímskej pláži v Ostii a večer v jeho dvojizbovom byte, ktorý mal v blízkosti mora v Ostii a opäť prežili opojnú náruživosť milovania ich tiel.

Potom ju priviezol do penzíónu v Ríme a keď sa lúčili, tak jej povedal, že ostane pre neho tou najkrajšou a najvzrušujúcejšou spomienkou, pokiaľ bude žiť.

Na druhý deň odlietal do USA. Povedal jej, že na budúci rok, niekedy v lete, bude týždeň v Paríži a že sa potom u nej ohlási. Privinul ju k sebe, bozkal ju na ústa a potom sa rýchlym krokom pobral k svojmu autu.

Bola streda predpoludním a Ginette s Denisom boli na ceste do Baziliky na Vatikánskom námestí, aby ju po prvý raz navštívili. Pochodili už viaceré pamätihodnosti starého Ríma, lebo v prvom rade ich zaujímal antický Rím, Rím cisárov a až v druhom rade Rím pápežov.

Na Vatikánske námestie chodievali takmer každý deň, takže tam už pre niektorých Rimanov boli ako starí dobrí známi. A najmä už spomínaní domáci „obchendovači“, ktorí patrili k námestiu tak neodmysliteľne ako impozantné stĺpy Berniniho, ožili okamžite, akonáhle zočili Ginette. A jej prítomnosť spôsobila, že sa začali „nenápadne“ zhlukovať neďaleko nej a kam sa len pohli, tak išli za nimi.

Boli medzi nimi značné sociálne i vekové rozdiely. Niektorí z nich boli celkom mladí chlapci, ktorí len vyžívali svoju mladícku zvedavosť na druhé pohlavie, ktoré tu bolo veľmi pestro internacionálne zastúpené. Priťahovalo ich najmä to, keď zahraničné návštevnícky počas fáz odpočinku posedávali na stupňoch lemujúcich dookola veľkú časť námestia, a vtedy či už chtiac alebo nechtiac vo svojich minisukniach ponúkali hlboké pohľady na niektoré intímne časti svojho tela.

Boli to niekedy naozaj veľmi lákavé pohľady, čo zbadal aj Denis, a to bez toho, aby sa o ne sám iniciatívne usiloval. Takých možnosti bolo veľa a sa sami ponúkali. A každý muž, ktorý bol naozaj mužom, takým pohľadom nepohrdne.

Pokračovanie nasleduje