Paríž a jeho hviezdy - autentický príbeh na pokračovanie; 220. pokračovanie

22.11.2017 23:43

 

Po ďalšom okamihu stála pred ním už len vo svojom pavučinovo priesvitnom červenom minislipe  a vôbec nevedela, ako dokázal tak zručne a rýchlo vyzliecť z jej tela všetko ostatné. Vášeň, ktorá v nej prepukla, jej takmer zatemnila zmysly.

Pustil ju z objatia a trochu od nej odstúpil, aby ju chvíľu pozoroval. V jeho očiach sa zrkadlila animálna zvedavosť muža na nahú krásu atraktívnej ženy, ktorú mal plne vo svojej moci. Jeho zrak putoval všetkými smermi po dokonalých krivkách jej vzrušujúcho tela. Intenzívne pritom vnímal, že je celkom unesená jeho živočíšnym vyžarovaním.

Ginette mala pocit, že ju jeho oči priklincovali k neviditeľnej stene a ich úhrančivá moc, ktorá z nich vychádzala, pôsobila na ňu priam magicky a stupňovala záchvevy jej tela.

Táto žena – a to sa mu nestalo už veľmi dlho – ho celkom uchvátila. Enzo sa jej opýtal, keď ešte boli v kaviarni, či by nemohla byť pre neho voľná, že by chcel s ňou žiť navždy.

Jej odpoveď však bola jednoznačná a povedala mu bez najmenšieho zaváhania, že je pre ňu síce najatraktívnejší muža, akého poznala a že ho chce spoznať bližšie (čo tým myslela, to mu bolo jasné), ale že Denis je pre ňu jediným mužom, s ktorým si želá ostať po celý život.

Jej odpoveď akceptoval bez mihnutia okom a nepokúšal sa ju prehovárať. Nebol typom muža, ktorý o niečo prosí, žobre a nalieha. Prijal a uspokojil sa s tým, čo mu ponúkala a nevynucoval si od nej to, čo mu dať nemienila a nemohla. Tým jej bol ešte viac sympatický.

Jeho vášnivé a divoko náruživé bozky a zmyselné nežnosti jeho rúk ju celkom elektrizovali.

V náručí ju odniesol do spálne a ich telá splynuli v horúcej magme erotických pocitov, vášnivých vzdychov a lascívnych pohybov, ktoré napokon vyvrcholili spoločne zažitými orgastickými vibráciami.

Keď sa s ním už lúčila, tak veľmi jasne  cítila, že niečo z neho v nej ostane navždy.

Pokračovanie nasleduje