Paríž a jeho hviezdy - autentický príbeh na pokračovanie; - 189. pokračovanie

16.12.2016 22:30

Vo dverách izby stála Elena. S úsmevom ho pozdravila a zatvorila za sebou dvere. Potom podišla ďalej do priestrannej izby a zastavila sa až tesne pred Denisom. Situácia, ktorú vôbec neočakával, mu vyrazila dych a len na ňu bez slova pozeral.

Pekná a vyzývavo sa dávajúca žena vyvolá takmer v každom mužovi erotické vzruchy, a to bez ohľadu na to, či si to želá alebo nie. Muž je vo svojej prirodzenej a nezdeformovanej prapodstate založený polygamne a ak by to išlo podľa jeho fantázie, tak by mal veľmi rád k dispozícii celý hárem príťažlivých žien. Monogamia nie je nič iné ako len príkaz a program patriarchálnych monoteistických náboženstiev.

Preto je prirodzené a celkom normálne, ak sa mužovi v podobnej situácii, ako sa v nej ocitol Denis, začne dvíhať hladina jeho sexuálnych hormónov, a to nezávisle od toho, či chce alebo nie.

Bol takmer nahý a cítil, ako sa mu začína zrýchľovať tep. A samozrejme že zbadal aj to, ako jeho markantné mužské atribúty Elenu viditeľne fascinovali. Uprene ho pozorovala, pritom si ho žiadostivými pohľadmi celého premeriavala. Mala prehodený len tenký krátky župan bez gombíkov, na ktorom akoby úmyselne nemala žiadny pás, ktorým sa župany okolo drieku prepásajú, takže bol v strede viac otvorený, ako zavretý a odhaľoval veľa z jej bujného poprsia. Jej veľké prsníky,  ktoré Denis už pri prvom kontakte po ich príchode, ukradomky obdivoval, sa jej vzrušením rytmicky dvíhali a klesali.

Dlhú chvíľu len fascinovane pozerali  na seba a obaja pritom cítili, ako sa ich zmocňuje rastúce vzrušenie a ako ich zrejmá neopakovateľnosť a čaro daného momentu ženú do jeho jedine možného naplnenia – do intímneho splynutia ich tiel.

Prvá sa ozvala Elena a pritom vykúzlila na perách veľavravný úsmev:

„Dovolila som si osobne prísť ťa zavolať na raňajky.“

Bez problému mu tykala a tým akoby mu dávala najavo, že dobre vie, že siete, ktoré rozhodila, ho už omotali.

Po tej vete jej pohľad nadobudol doslova hypnotizujúcu kvalitu a hneď dodala:

„Som si ale teraz istá, že to môže a musí počkať.“

V nasledovnom momente urobila prudký pohyb rukou a jej župan z nej skĺzol k zemi. Pred Denisom sa objavilo jej nahé telo. Jej vek mu dával určitú zrelosť, ale v žiadnom prípade nebolo už prezreté. Bolo to pestované telo síce staršej ženy, ale bolo v stave veľmi dobrej udržiavanosti a ešte ani náznakmi neprekročilo kulminačný bod svojej erotickej pôsobivosti.

Keď ju teraz videl celú nahú, tak ako ju príroda stvorila, uvedomil si, že je štíhlejšia, ako sa mu zdala, keď ju uvidel prvý raz. Mala síce plnšie formy, ale jej nápadne širšie stavané boky vytvárali dobre viditeľný a ladný prechod k pásu. To bol tvar krivky, aký ho na ženách priťahoval a eroticky motivoval.

Uvedomoval si veľmi dobre, že dnešné ráno ho priviedlo do situácie,  v akej ešte nikdy predtým nebol. Staršie ženy ho ako muža nikdy nezaujímali a už vonkoncom nie ako možné sexuálne partnerky. Ale v toto ráno bolo odrazu všetko inakšie. Ešte nikdy nemal pred sebou nahú ženu, podstatne staršiu ako bol on, ktorá mu jasne dávala najavo, že chce mať s ním sex.

„Áno, máš pravdu Elena“, odpovedal jej dôverne a bez najmenšieho problému jej tiež tykal. A hneď dodal:

„Teraz naozaj nemám ani najmenšiu chuť na raňajky.“

Denis si nikdy predtým ani len nepomyslel, že sex so staršou ženou može byť taký animálny a náruživý, ako ho zažil v toto ráno. Milovali sa celú večnosť a zažili pritom niekoľko vyvrcholení. Keď napokon ukojili svoje libido, Elena ho bozkala na čelo, zdvihla zo zeme svoj župan, obliekla si ho, otvorila dvere izby a prv ako odišla, tak vyslovila s úsmevom, ale veľmi dôrazne, len jednu jedinú krátku vetu:

pokračovanie nasleduje