Paríž a jeho hviezdy - autentický príbeh na pokračovanie; - 181. pokračovanie

08.11.2016 23:32

Malá korektúra poslednych dvoch viet z poslednej časti. Správne malo byť:

Za ten čas čo jedna usilovne písala pozdravy na pohľadnice, položené na veľkej knihe, ktorú mala na kolenách, tá druhá zadriemala ležiac na chrbte vedľa kamarátky, pričom jej ako vankúš slúžil ruksak.

 

Ďalej už nasleduje časť 181:

 

V tej pozícii, v akej sa nachádzalo jej telo, sa jej sukňové "takmernič" vysunulo ešte vyššie a kedže jej vysoko obnažené nohy sa nedržali  spolu, ale sa nekontrolovane dostali pomerne ďaleko od seba, tak sa na obdiv svetu ukázal aj úzky biely pásik jej slipu medzi nimi.

Prešla len malá chvíľa a okolo nič netušiacich dievčat – jednej, ktorá neodtŕhala oči od toho, čo práve písala a druhej, tvrdo usnúcej – sa zhromaždilo niekoľko rímskych mužských "špecialistov" na takéto prípady. Celkom nerušene  mohli užívať skvelý výhľad na isté miesto ženského tela, ktoré mužov obvykle najviac vzrušuje.  

Ginette a Denis pozorovali celú scenériu nenápadne a dobre sa na tom zabávali. Rímski špecialisti na takéto prípady tu prejavovali rutinovanú chladnokrvnosť a postávali celkom blízko dievčat a bez najmnších rozpakov užívali očami to, čo im spiace dievča nechtiac ponúkalo. Netrvalo dlho a zbehla sa ich poriadna kôpka. A mužov pribúdalo  ďalej, až si to všimla jedna z policajných hliadok, ktoré krúžili námestím.

Traja policajti sa prišli pozrieť na to, čo bolo príčinou takého zhromaždenia mužov. Keď objavili, o čo išlo, tak aj oni sa trochu zdržali na lákavom mieste pre mužské oči. Potom podišli trochu ďalej, ale ich zrak aj odtiaľ občas zaletel na miesto pokušenia. O niekoľko minút konečne píšuce dievča ukončilo svoju prácu, zobudilo priateľku a obe sa pobrali ďalej svojou cestou. Hlúčok mužských voyeurov sa krátko potom tiež rozišiel.

Ginette nepotrebovala ani vyzývavé pózy a ani minisukne  na to, aby priťahovala pohľady mužov. Všade, kde sa len pohli, tak ju rímski muži priam hltali očami. Hoci sex a ertiku milovala veľmi, tak neznášala vyzývavosť na verejnosti. Odmietala provokačné a primitívne vyzývavé oblečenie, lebo nikdy sa nechcela nikde prezentovať ako sexuálny objekt, ktorý nemá nič iné v hlave, ako prebúdzať mužské sexuálne vášne. Niečo také bolo pod jej úroveň. Nikdy, ani ako celkom mladé dievča, nemala záľubu v tom, ako mnohé jej rovesníčky, prezentovať mužom svoju sexualitu, takpovediac ako na tanieri.

Keď sa už naši manželia Čarneckí nasýtili fascinujúceho pobytu na vatikánskom námestí, tak sa vydali po ulici Via Conziliazione k rieke Tiberu, o ktorej Rimania radi hovoria, že je najkrajší v ich meste. To ale zrejme platilo vtedy, keď Rím bol ešte mestom cisárov a bol čistý priezračný ako horská bystina. Via Conziliazione výusťuje pri Tiberi a zároveň aj pri jednej z najvýznamnejších pamätihodností mesta, pri starej pevnosti Castel Sant Angelo, Anjelsky hrad, ktorý je dnes múzeom.

pokračovanie nasleduje