Paríž a jeho hviezdy - autentický príbeh na pokračovanie; - 163. pokračovanie

08.09.2016 17:47

Denis si po nejakom čase všimol, že v ich blízkosti postávalo nápadne veľa mužov, ktorí síce dávali najavo, keď sa na nich zadíval, že obdivujú výhľad na Tejo, ale keď sa zdanlivo tiež tomu venoval, pričom bokom sledoval aj ich, tak mu hneď bolo jasné, že takmer nepretržite obdivne pokukovali len po jeho Ginette a rieka ich vôbec nezaujímala.

Medzičasom už totiž stáli a keď svieži vetrík povievajúci od rieky miestami trochu zosilnel, tak sa pohral aj s okrajmi Ginettinej na oboch stranách vysoko rozstrihnutej  maxisukne a odhalil pre pohľady veľa z jej skvostne stavaných dlhých nôh, až hore na stehná.

Pre temperamentných portugalských mužov, ktorí vedia veľmi náležite obdivovať krásu ženy a vzdávať jej hold, to bola zaiste vzrušujúco erotická scéna.

A Ginette si bola veľmi dobre vedomá svojej neodolateľnej príťažlivosti. Všetko na nej bolo erotické, niekdy až príliš, hoci vedome so svojou erotikou nikdy neprovokovala, nepatrila totiž k druhu vyzývavých žien. Jej erotika z nej jednoducho vyžarovala vždy a všade. Erotické bolo na nej všetko. Oči, jej zvonivý, nenapodobniteľný smiech, prekypujúci veselosťou a šantivosťou - ktorý Denis na nej doslova zbožňoval – ruky s dlhými štíhlymi prstami, jej spôsob hovorenia, jej melodický hlas, jej pohadzovanie hlavou a ďalšie desiatky jej erotických aspektov.

Ak by si bola dala námahu a bola by aktívne a provokatívne nasadzovala na mužov svoje erotické siete, tak by bola všade stovkám mužov pripravila bezsenné noci. O tom bol Denis absolútne presvedčený. Neraz jej so smiechom povedal, že má vo svojom malíčku viac erotickej príťažlivosti, ako mnohé ženy v celom tele.

Už dávnejšie si zvykol na to, že bol vždy svedkom toho, keď niekde spolu išli, že niektorí muži, keď ich zasiahol blesk jej pohľadu a ak pritom na nich vyslala ešte aj jeden zo svojich žiarivých zvodných úsmevov, nemohli odolať jej pôvabu a dlhé chvíle za nimi kráčali, ako zhypnotizovaní. Nejeden z nich jej dával potom tajné znamenia, že sa s ňou chce stretnúť. Boli aj takí, ktorí, keď ich už prestali prenasledovať, tak prešli okolo nej a strčili jej do rúk svoje telefónne číslo. Obaja sa potom na tom spoločne bavili a smiali.

pokračovanie nasleduje