Pápež mlčí a stará sa o moslimov, hoci prenasledujú milióny kresťanov a státisícky vyvraždili

31.03.2019 22:37

Kresťania sú najprenasledovanejšou relígiou na svete, a to už dlhodobo, pričom počet prenasledovaných kresťanov každým rokom narastá.

V minulom roku to bolo už viac ako 250 milónov, ktorí žijú v krajinách, kde sú za svoju kresťanskú relígiu vystavení ohrozeniu života. Kresťanská organizácia Open Doors uvádza poradie 50 krajín, kde sú kresťania kvôli svojmu náboženstvu najviac vystavení prenasledovaniu. V uplynulých rokoch sa situácia okolo 700 miliónov kresťanov, ktorí žijú v 50. štátoch ako religiózna minorita, veľmi dramaticky zhoršila.

Ohrozuje ich netolerantný islam, islamizmus, salafizmus a islamský terorizmus. Kresťania sú najviac prenasledovaní v Ázii a Afrike. Stovky ich kostolov boli zničné a mnoho ďalších bolo prebudovaných na mešity! Mainstream-média a ani politikov to nezaujíma, hoci o tom dávno veľmi dobre vedia. V podstate im to ani nemožno veľmi vyčítať, keď sám pápež je voči tomu úplne ľahostajný a už viackrát pripomenul kresťanom, aby sa viac snažili viesť dialóg s moslimami, ako to urobil aj pred dvoma dňami, keď o to žiadal kresťanov v Maroku.

Pápež a Vatikán sa prioritne starajú o moslimov a riešia ich problémy! Kardinál Pietro Parolin a pápež sa v priebehu konferencie o migračnom pakte OSN v decembri v Maroku  dôrazne zasadili za práva moslimských migrantov a takpovediac „nariadili“, aby všetky kresťanské štáty praktizovali voči nim neohraničenú Willkommenskultur. To znamená, že všetko len moslimom a nič kresťanom.

Neprichádza žiadne dôrazne vyzvanie moslimských štátov zo strany najvyšších kresťanských predstaviteľov z Vatikánu, aby praktizovali voči kresťanom, ktorí s nimi žijú ako ich občania, keď už nič iné, tak aspoň „Tolleranzkultur“.

A obrovskou hanbou Vatikánu je, že odmietol azyl prenasledovanej a na smrť odsúdenej pakistanskej katolíčke Asia Bibi.

Povedal to kardinál Pietro Paolin, štátny tajomník Vatikánu počas jednej konferencie v Ríme na tému migrácia. Oznámila to talianska katolícka spravodajská agentúra SIR. Paoliniho zdôvodnenie odmietnutia azylu bolo viac ako cynické, nekresťanské a antihumánne:

„Vatikán sa do veci nechce miešať, lebo ide o vyslovene vnútroštátnu záležitosť Pakistanu.“

Prečo sa ale Vatikán potom mieša do vnútroštátnych záležitostí napr. Maďarska, keď mu prikazuje, aby praktizovalo voči moslimom neohraničenú Willkommenskultur?

Na to Vatikán nedáva žiadnu odpoveď!

 

O prípade hrdinskej katolíčky z Pakistanu písali viackrát početné svetové médiá.