Pani Merkel, na vašich rukách ľpie krv nevinných – píše v liste kancelárke matka zavraždenej Susanny

15.09.2018 23:31

Nemecká kancelárka už určite musela dostať mnoho podobných listov, odkedy otvorila úplne svojvoľne dokorán nemecké hranice, aby do krajiny prúdilo množstvo migrantov, z veľkej časti neidentifikovaných osôb z Afriky a z moslimských krajín. Prevažná časť z nich boli mladí muži,  z ktorých nejeden nemal v hlave nič iné, ako myšlienku na to, ako sa dostať na telo nejakej Európanky, a to aj násilím.

Žiadny z týchto listov nebol uverejnený nikdy v žiadnych hlavných médiách, v najlepšom prípade na niektorých internetových portáloch.

List matky zavraždenej Susanny je emocionálny a veľmi dlhý. Preložím z neho len niektoré časti. Je otvorenou a tvrdou obžalobou nemeckej kancelárky

Len jeho začiatok uvediem v nemčine:

Sehr geehrte Frau Merkel,

nach dem grausamen Mord meiner geliebten Tochter Susanna vom 23.05.2018 fällt es mir immer noch sehr schwer die richtigen Worte zu finden.

Das ist das schlimmste was einer Mutter passieren kann, wenn man als Mutter sein Kind zur Grabe trägt, dass völlig gesund war und einfach so sinnlos und bestialisch aus dem jungen Leben gerissen wurde.

Ich möchte Ihnen sagen, dass Sie dieses Gefühl der Trauer, der Wut, des Schmerzes und der Hilflosigkeit nie nachvollziehen werden können, da Sie keine Kinder haben.

 

Veľavážená pani Merkel,

po strašnej vražde mojej milovanej dcéry Susanny 23.5.2018 (moja poznámka: mrtvola 14 ročnej znásilnenej dievčiny bola najdená 2 týždne po vražde, zahrabaná vedľa železničnej trate) mi padá veľmi ťažko najsť správne slová.

To je to najťažšie, čo sa môže matke stať, keď musí pochovať svoje dieťa, ktoré bolo celkom zdravé a odrazu bolo nezmyselne a beštiálne vytrhnuté z mladého života. Chcem Vám povedať, že tento pocit smútku, zúrivosti, bolesti a bezmocnosti nemôžete nikdy precítiť, lebo nemáte žiadne deti.

Ako kancelárka nesiete istým spôsobom zodpovednosť za to, že muselo zomrieť tak veľa mladých dievčat, žien a mužov a na  Vašich rukách ľpie ich krv. Ste zodpovedná za to, lebo vraždia, zbíjajú a znásilňujú Vaši hostia, ktorých ste vítali s otvorenou náručou bez toho, aby ste sa nemeckého národa opýtala, čo si o tom myslí a či s tým súhlasí.

Pritom tento národ musí Vašich hostí živiť zo svojich daní. Nie je tento Váš národ pre Vás už ničím? A je Vám naozaj totálne jedno, že Vaši hostia pomaly, ale iste túto krajinu celkom zničia?

Ja sama som cudzinka  a žijem 27 rokov v Nemecku a nič mi nebolo dôležitejšie ako sa rýchlo naučiť nemčinu, aby som sa mohla integrovať a najsť si čo najskôr prácu i priateľov. Moja rodina i ja sme boli vďační a šťastní, že môžeme žiť v tejto krajine.

Veľmi mnohí z Vašich hostí-migrantov nič také v hlavách nemajú. Práve naopak – sú presvedčení, že všetko čo tu dostanú zadarmo, je samozrejmosť a sú tej mienky, že majú viac práv ako Nemci  a aj za to ste len Vy, pani Merkel, zodpovedná.

Mám ešte jednu 5 ročnú dcéru a mám šialený strach o ňu a o jej budúcnosť.

Veď predsa každý deň tečie v Nemecku krv – naši ľudia sú brutálne atakovaní, zbití a vraždení, a to prevažne migrantami, Vašimi hosťami.

A Vy sa po všetkých týchto krvavých a neľudských zločinoch ešte veľmi divíte a rozhorčujete, že ľudia sa búria a idú do ulíc, aby protestovali zs to, aby naše deti mali bezpečnú budúcnosť a aby naše ženy nemuseli mať strach pred sexuálnym obťažovaním, znásilňovaním a vraždením a aby otcovia našich deti sa nemuseli báť o svoje životy, a to všetko len pre Vašu nezodpovednú „kultúru“ vítania migrantov. Koľkí naši ľudia už preto museli zaplatiť životom!

Viem takmer s istotou, že môj list nebudete nikdy čítať, ale aj tak skúsim šťastie. Budem však bojovať, aby sa toto šialenstvo skončilo, aby takí zločinci, ako to bolo aj v prípade mojej dcéry, dostali zaslúžený trest.

To som dlžná mojej milovanej dcére.

Diana F.