Oznam a poďakovanie všetkým vám, ktorí ma čítate a mi píšete

27.07.2016 11:10

Vzácni priatelia,

najprv vás chcem upozorniť, že môj článok z 25.7. o Donaldovi Trumpovi sa mi podarilo dokončiť až dnes - bol som pracovne veľmi vyťažený, a tak si ho už môžete prečítať celý.

 

Súčasne sa chcem poďakovať touto formou všetkým tým, ktorí mi píštete a ďakujete za moje spisovateľsko-žurnalistické "poklady"  a zároveň mi prepáčte, že nemožem odpovedať. Okrem množstva pracovných mailov, ktoré každodenne dostavám, mi chodi aj mnoho mailov od vás a to nielen z početnych európskych krajín, ale aj z inych kontinentov, dokonca z Číny a Japonska a samozrejme aj od bratov Čechov.

 

Ešte raz vám dakujem za nejedno krásne slovo a za slová uznania. Niektoré sú pre mňa až dojímavé.

 

A tak ja dávam niečo zo mňa a z môjho poznania vám a vy zas dávate niečo mne.

 

Napríklad aj takéto slová:

 

Dobry den,
Dlhy cas odkladam napisat Vam , nechcel som Vas oberat o cas, no prisiel moj cas ,ked uz nemozem inak ,
Pan Bednar cital som vela vasich knih , hoci som jednoduchy clovek, dokazu ma uspokojit , povzniest sa ,povzbudit, velka VDAKA Vam , .
Prosim ,co viete , co ste poculi o Velkej Tartarii -uzemie dnesneho Ruska- (Talian Mauro Orbini v18 st. spomina uzemie Vel. Tartarie v encyklopedii )- o zradeni ktore bolo na Slavjanskych uzemiach, - ako sa zilo v takych osadach, ktora sa spomina v uvode Vasej knihy :Byzantinec- Mudrc krala Svätopluka . odkial prichadzalo poznanie,vedy,.. moze to byt oblast Sibirii .. este pred Cyrilom ..?

Dobreho zdravia prajem, Miroslav