Oženil sa V. Putin s olympijskou víťazkou Kabajevovou, a to bez vedomia verejnosti?

24.08.2018 19:05

Alina Kabajevová je atraktívna, inteligentná, úspešná žena-politička a bola už aj ako športovkyňa mimoriadne úspešná. Vladimír Putin je politikom non plus ultra a pozná ho celý svet. V súkromí nerobí – na rozdiel od mnohých iných politikov, najmä západných – nijaké škandály. A verejnosti nedáva takmer nijakú šancu preniknúť a či nahliadnuť do svojej privátnej sféry a samozrejme nedovolí to ani médiám. Putin, ktorý je veľkým prívržencom športu, spoznal Alinu, narodenú 1983 v Taškente, v roku 2001, šesť rokov pred ukončením jej skvelej športovej kariéry svetoznámej gymnastky.

21. decmbra 2005 jej slávnostne odovzdal štátne vyznamenanie za zásluhy o vlasť. Alina pochádza zo športovej rodiny, otec bol známy futbalista, tatárskeho pôvodu a matka, ruská basketbalistka. Od roku 2002 do roku 2006 žila v manželstve s Davidom Muselijanim.

V Rusku je Alina už niekoľko rokov pokladaná za neoficiálnu First Lady. Putin ani Kabajevová sa k takým rečiam nikdy nevyjadrili. Západné médiá dokonca tvrdia, že majú spoločné dieťa, ktoré údajne mala porodiť v jednej švajčiarskej klinike.

Keď sa pred nejakým časom dvaja nemeckí novinári pýtali v Hannoveri Gerharda Schrödera, dlhoročného blízkeho priateľa ruského prezidenta, či sa už V. Putin znova oženil, tak odpovedal so širokým úsmevom: „Vladimír Vladimirovič je v súkromnom živote veľmi šťastným človekom, ale viac k tomu nepoviem.“

V roku 2008 sa v ruských médiach po prvý krát špekulovalo o tom, že Putin a Kabajevová majú intímny vzťah. Po tom, ako sa Putin v roku 2014 rozviedol, sa začalo písať a hovoriť o tom, že Alina je jeho družka. Podľa všetkého, čo je z Ruska známe mne, tak je to veľmi pravdepodobné. Faktom je, že Vladimír Vladimirovič prejavoval sympatie a veľkú náklonnosť Aline, odkedy ju spoznal.

V rokoch 2001 až 2005 bola Alina ako poslankyňa členkou „Vrchnej rady“ Putinovej strany Jednotné Rusko. V roku 2007 ju ruský prezident menoval za člena „Spoločenskej komory“ Ruskej federácie.  V roku 2014 sa vzdala poslaneckého mandátu, lebo sa stala šéfkou ruskej NMG – National Media Group. Ruská opozícia vtedy vyjadrila pochybnosti, či je dosť kvalifikovaná na takú činnosť. Mimochodom, časť ruskej opozície sa kŕmi z početných finančných prameňov, ktoré tečú zo Západu.

V Rusku sa otvorene hovorí o tom, že ak prezident a Alina Kabajevová ešte nie sú zosobášní, tak že v dohľadnej dobe k tomu príde a ak už zosobášení sú, tak príde aj čas, keď to Vladimír Vladimirovič svojmu národu oznámi.

Kedy bude ten čas najvhodnejší a pre verejnosť najúčinnejši, o tom rozhodne sám. Celý svet vie predsa veľmi dobre, že Putin je skvelý taktik a nerobí nikdy chyby. Na veľký hnev amerických politikov typu Obama, Clinton, Clintonová, Bush.

Filozofia života ruského prezidenta Putina má jedinečné aspekty a pre Rusko i pre svet Slovanov (aspoň tých Slovanov, ktorí sa nestali poplatnými „riťolezmi“ Západu, ktorého dekadencia už úplne nadobúda desivé sebaničiace štruktúry) je tento muž požehnaním!