Opäť Freiburg – a opäť beštiálne skupinové znásilnenie mladej ženy sýrskymi azylantami

27.10.2018 23:30

Jeden z ďalších nespočetných prípadov znásilnení žien v Nemecku azylantami sa odohral 14. októbra pri diskotéke v severnej časti Freiburgu. Až teraz zatkla polícia sedem Sýrčanov vo veku 19 až 29 rokov a jedného 25 ročného s nemeckým pasom (keďže polícia nechcela uviesť jeho národnosť, tak možno takmer s istotou vychádzať z toho, že bol pôvodne azylant, ktorý už dostal občianstvo).

Podľa svedkov bol 18 ročnej žene počas nočnej  návštevy diskotéky ponuknutý pohár s vínom, v ktorom boli tzv. k-o-kvapky. Ako sa neskôr ukázalo, nápoj jej dal zmienený 25 ročný a o niečo neskôr ju vyviedol z diskotéky. V blízkom parku ju – podľa jej údajov na polícii – znásilnil, pričom pod účinkom kvapiek bola úplne bezmocná. Potom ju znásilnili ďalší jeho spoločníci, ktorí už v parku čakali.

Existuje ale svedok, ktorý polícii protirečí a tvrdí, že ženu znásilnilo nie osem ale  aspoň pätnásť mužov. Polícia sa k tomu nevyjadrila. Brutálne znásilňovanie bezvládnej a bezmocnej dievčiny malo trvať až štyri hodiny.

Je to neobyčajne šokujúci prípad, a to v meste, kde pred dvoma rokmi Afgánec znásilnil a potom v rieke utopil mladu študentku. Prípad vtedy otriasol celým Nemeckom. Písal som o tom podrobne.

Hlavný pachateľ je sýrsky Kurd a je od roku 2014 v Nemecku. Celá jeho veľká rodina žije vo Freiburgu. Polícii je dobre známy – dopustil sa už viacerých kriminálnych činov, napriek tomu bol na slobode. Bol na neho už dávnejšie súdom vydaný zatýkaci rozkaz, ale polícia nebola v stave vziať ho do väzenia.

Je to obrovská hanba – ani k tomu sa polícia nevyjadruje.

Znásilňovania žien v Nemecku azylantami neprestávajú! Nič ich nedokáže zastaviť, lebo v Nemecku azylanti nemajú pred justíciou žiadny rešpekt a sa z nej len smejú – je im na posmech.

Títo muži z Freiburgu veľmi dobre vedeli o tragédii mladej študentky, znásilnenej a utopenej v rieke a o obrovskom smútku, ktorý vtedy zaľahol nielen na Freiburg, ale na celé Nemecko – okrem tých, ktorí zvelebujú utečenekú politiku Merkel. Napriek tomu ich ani len to neodradilo od brutálneho znásilnenia inej mladej Freiburčanky.

Nemožno ich nazvať inakšie ako divoké a bezcitné neľudské beštie v ľudskej koži.

Freiburg je veľmi pekné veľkomesto, ležiace v objatí čarovného Schwarzwaldu a predtým, ako ho objavili moslimskí migranti, tak bolo jedno z najbezpečnejších nemeckých miest. Teraz je už všetko iné a aj tam majú ženy veľké obavy pred nebezpečím, ktoré im hrozí od mužov- azylantov z cudzej kultúry, pre ktorých sú ženy len telá, ktoré môžu použiť a zneužiť. V meste je týchto mužov čoraz viac.