Odrazu a nečakane: Umierajú aj tí, ktorí propagovali očkovanie a išli „príkladom“

31.10.2022 23:39

Pred niekoľkými dňami zomrel v bavorskom meste Landshut tamojší mestský poslanec 36 ročný Christian Pollner.

Stalo sa tak len dva dni po jeho svadbe. Bol zdravý a aktívny. K príčine jeho nečakanej smrti nie sú žiadne oficiálne informácie. Pollner bol známy ako horlivý zástanca očkovania proti korone. Dal sa zaočkovať a verejne každému odporúčal, aby tiež tak urobil.

Tiež len pred niekoľkými dňami zomrel v Brazílii 36 ročný politik José Silva dos Santos Júnior. Bol zdravý a plný činorodej energie. Odrazu dostal bližšie nešpecifikované zdravotné ťažkosti a krátko po tom bol prevezený do nemocnice, kde upadol do bezvedomia a napriek pokusom o reanimáciu skonal prekvapujúco a nečakane. Zanechal malú dcéru a manželku v druhom stave.

Ešte začiatkom septembra verejne oznámil, že sa práve dal po štvrtý raz zaočkovať proti korone a k  tomu dodal, že to v budúcnosti urobí toľko krát, koľko krát to bude nutné, lebo je presvedčený, že očkovanie zachraňuje životy. Žiaľ v jeho prípade to tak nebolo.

Svetoznámy bodybuilder 62 ročný Doug Brignole bol veľký prívrženec očkovania. A urobil brutálne vyhlásenie týkajúce sa očkovania:

„Ak ja zomriem, mali ste pravdu vy, všetci zarytí odporcovia očkovania.“

Brignole oznámil v apríli 2021, že na základe vlastných štúdií a na základe vlastného rešeršovania nadobudol veľkú dôveru k vakcínam proti korone, a preto sa nechal s dobrým pocitom zaočkovať. K tomu ešte dodal, že kto si myslí, že tieto vakcíny môžu spôsobiť smrť, tak ho môže pokladať za človeka, ktorý ich testuje.

V tejto súvislosti povedal nasledovné:

„Ak ja ako perfektne vytrénovaný atlét zomriem, tak potom mali odporcovia očkovania pravdu. Ak budem ale naďalej živý a zdravý, tak sa mýlili a mali by potom všetkým ľuďom priznať svoj omyl.

Tento zdravý a skvele trénovaný športovec, niekoľkokrát očkovaný proti korone, však 13. októbra nečakane zomrel - pravdepodobne na infarkt srdca.

To boli len tri prípady z nespočetného množstva iných podobných tragických prípadov v rôznych krajnách, kde „vládlo“ očkovanie proti korone!