Posolstvo arcibiskupa Vigana demonštrantom proti tyranstvu korona opatrení rímskej vládyl

13.10.2021 23:23

To čo arcibiskup povedal Talianom, to je zároveň posolstvo aj pre všetkých Európanov a dokonca pre všetkých ľudí na svete, ktorým ešte ostalo aspoň trochu zdravého rozumu a ktorí si ešte vedia vytvoriť vlastný názor. Jeho slová odzneli 9. októbra. Odkazuje nám to, čo sa mnohí z nás dokonca boja myslieť a len sa pokorne podriaďujú diktátu korony:

 

„Priatelia, zhromaždili ste sa dnes v Ríme na Piazza del Popolo, ale aj na početných iných miestach Talianska, aby ste so stotisíckami ľudí vo svete demonštrovali proti zavedeniu globálneho tyranstva. Milióny občanov všetkých národov vyslovujú – kým médiá mlčia – svoje Nie! Nie, ku šialenstvu pandémie, nie k zákazom vychádzania, nie k nútenému očkovaniu, nie k zatváraniu do izolácie, nie k očkovacím pasom a nie k vydieraniu mocou totality, ktorá vykonáva príkazy elít.

Takmer 2 roky prešli odkedy sa začal tento globálny akoby desný sen. Vstúpili sme do labyrintu, krok za krokom. Najprv to boli rúška, potom pochybne certifikované obmedzenia, potom zákazy vychádzania, atď.

Akceptovali sme, že nám postupne čoraz viac brali zo slobody. Zakázali nám chodiť do kostolov, zakázali nám vychádzať z domov, zakazovali nám pracovať, chodiť do školy, navštevovať našich blízkych a dokonca aj navštíviť našich zomierajúcich rodičov v nemocnici – všetko krok po kroku. V istých večerných hodinách sme na uliciach videli len Amazon-roznášačov a Fast Food-roznášačov, nové obete Great Resetu, noví otroci systému. Veľa drobných podnikateľov, majiteľov obchodíkov, barov, reštaurácii bolo takto absurdnými, nelegitimnými opatreniami zničených. Nasledovali početné psychické zrútenia starých i mladých. Mnohí stratili sociálne kontakty. Mnohí skončili v domoch sociálnej starostlivosti, kde bol nedostatok pracovníkov, a to je akoby boli odsúdení na smrť.

Dokonca sme uverili tomu, čo akýsi technicko-vedecký okruh ľudí mohol vyhlásiť – tak nám to bolo povedané – že vírus je aktívny len po 18. hodine, dokonca, že útočí v baroch len na stojacich a nie na tých, čo tam majú miesto na sedenie, že infikuje kostoly a múzeá, nie ale autobusy plné študentov a či vlaky s denne dochádzajúcimi do práce.

Nepovedali nám, že aj obyčajná chrípka ako každý korona vírus môže usmrtiť tisícky ľudí. A nepovedali nám ani to, že na príkaz zdravotných úradov mal byť Covid liečený ako choroba pľúc, ale že to vôbec nie je pravda a nie je chorobou pľúc. Zamlčali nám, že zakázali robiť autopsie a že mrtvoly spopolnili skôr, ako bolo možné zistiť pravú príčinu smrti. Medzičasom nám ukázali vojenské nákladné autá od generála Figliuola, na ktorých boli naložené mrtvoly, po tom ako hrobárom nedovolili, aby si ich prevzali a zorganizovali normálne pohreby.

Nezaujímalo ich, aký strašný signálny účinok to malo na obyvateľstvo, ktoré sedelo doma pred televízorom, zhypnotizované mediálnym terorom, naplánovaným  vedecky v zmysle najcynickejších princípov propagandy!

Priatelia, myslite na starých ľudí, ktorí sú odlúčení od rodiny a ktorým bola odopretá každá útecha, ešte aj kňazská.  Kňazom dokonca zakázali dávať posledné pomazanie. Títo ľudia sú prinútení každý deň  toto šikanovanie znášať a zažívať  zúfalstvo tých okolo seba, ktorí sú ešte osamelejší ako oni.

Nedávno bolo zistené, že podávanie profolu – narkotizačného prostriedku – ktorý navodí farmakologickú kómu, nepraktizoval len šéflekár z Montichiari, zatvorený kvôli usmrťovaniu z nedbanlivosti, ale že to je bežná prax vo všetkých nemocniciach, ako to potvrdil prezident talianskych šéflekárov.

V realite sa nám rozpráva, že v uplynulom roku pacienti, ktorí na Covid ťažko ochoreli boli vraj ukľudňovaní profolom, prv ako boli intubovaní, pričom sa dobre vedelo, že to bude mať za následok ich smrť! A rozprávajú nám to s najväčšou drzosťou, zrejme v presvedčení, že ich nikto nevezme na zodpovednosť – žiadny sudca a že žiadny žurnalista nebude informovať o tomto škandále, lebo sa nikto neodváži kritizovať ministra zdravotníctva a premiéra.........................................

Na tomto mieste prerušujem ďalšie pokračovanie, lebo text reči múdreho a veľmi vzdelaného arcibiskupa je nesmierne dlhý a dokončím ho jeho záverom:

..............................Aby sme sa dostali von z labyrintu, do ktorého nás vohnali, tak musíme sa brániť s odvahou, ako nás to učili naši otcovia, keď bojovali proti diktatúram. Musíme odprieť poslušnosť, organizovať protesty, hľadať spojenie s hnutiami v iných krajinách a založiť s nimi antiglobalistické medzinárodné hnutie, ktoré sa postaví proti úradom, ktoré podporujú globalistov. Musíme si plne uvedomiť, že ten svet, ako ho chce mať Great Reset nie je našim svetom, lebo je ideológiou smrti a spočíva na antihumánnom a nekresťanskom myslení.

Títo úbohí sluhovia nového poriadku zabúdajú, že nepozostávame z elektromagne-

tických prúdových obvodov, ale z mäsa a krvi.

A aby tento deň, keď verejne a odvážne demonštrujete proti hroziacemu nám tyranstvu neostal aj bez nadprirozdeného svetla, tak pozývam vás spoločne so mnou recitovať slová, ktorým nás učil náš Pán:

Otče náš, ktorý si na nebesiach......................“

Arcibiskup Carlo Maria Viganó

Rím, 9. október 2021

 

Dodám, že lepšie a argumentatívnejšie ako tento muž nás nemôže už nikto presvedčiť o tom, na ktorej strane je pravda a sloboda a na ktorej strane je klamstvo a nesloboda. A každý, kto sa postaví na stranu pravdy a slobody a nemá dostatok vlastných argumentov, ale verí arcibiskupovi z Ríma, tak sa môže postaviť proti globalistom a tým, ktorí chcú každého nútiť do očkovania, slovami a argumentami arcibiskupa Vigana a symbolicky ho označiť za svojho svedka.

A očakával by som, že ho budú nasledovať aj všetci naši katolícki kňazi.