Obama a Clinton za zmenou režimu vo Vatikáne a za dosadením Františka za pápeža?

06.02.2017 11:25

Sú o tom presvedčení viacerí americkí predstavitelia konzervatívneho katolicizmu na základe ich dosahu na utajené informácie.

Jeden z nich, William Jasper, napísal v New American v októbri 2016, že má potvrdené informácie o tom, že John Podesta, dlhoročný poradca Hillary, ako aj George Soros, Sandy Newman a ďalší, im podobní, pracovali a pracujú na tom, aby prišlo v katolíckej cirkvi k „jarnej revolúcii“. Napríklad Newman žiadal Podestu mailom o rady, ako by bolo možné „zasiať“ do katolíckej cirkvi „semená revolúcie“, ktoré by ju zmenili takým spôsobom, aby bola užitočná pre Hillary. Tento mail je tiež jedným z tisícok mailov, ktoré odhalil wikileaks a ktoré kompromitujú Clinton a jej „skupinu“.

Po zvolení Donalda Trumpa sa zmienení predstavitelia – ktorí zároveň sú aj jeho prívržencami - obrátili v tejto veci priamo na nového prezidenta a poslali mu list, z ktorého prevažnú časť tu uvádzam.

 

Milý prezident Donald Trump,

Váš volebný slogan „Ameriku zas urobíme veľkou“ naplnil radosťou milióny jednoduchých Američanov. Vaša húževnatosť, s akou bojujete proti mnohým škodlivým trendom, ktoré už roky destabilizujú USA, je pre nás všetkých veľkou inšpiráciou. Sem patrí jedna záležitosť, o ktorej sme presvedčení, že jej iniciátori robia všetko pre to, aby ostala navždy utajená. Máme informácie, ktoré svedčia o tom, že vláda Obamu, v ktorej bola aj H.  Clinton, urobila kroky, ktoré viedli k zmene režimu vo Vatikáne.

Boli sme zhrození, keď sme sa dozvedeli, že v priebehu tretieho roku prvej vlády Obamu, ministerka zahraničia Hillary Clinton a ďalší vládni činitelia pracovali na príprave katolíckej revolúcie, ktorá má rozbiť a rozrušiť všetko to, čo dnes ešte predstavuje katolícka cirkev v USA.

Približne rok po obšírnej mailovej diskusii medzi týmito ľuďmi – ktorá vyšla najavo len vďaka wikileaks – sme boli svedkami toho, že pápež Benedikt XVI. odrazu odstúpil za veľmi podivných a nezvyklých okolností a na jeho miesto prišiel pápež, ktorý svoju legitimitu nabúral mnohými vyhláseniami a dekrétmi, ktoré boli v rozpore s tým, čo je pre nás katolicizmus………..

Počas predvolebnej kampane 2016 sme boli zarazení, ako aktívne bojoval pápež František proti politike, ktorú ste navrhovali ohľadne zabezpečenia našich hraníc, pričom zašiel tak ďaleko, že naznačoval, že nie ste žiadnym kresťanom…………

Chceme Vás poprosiť, keby ste ako prezident USA dali prešetriť tieto body:

 

Za akým účelom strážila a kontrolovala americká National Security Agency konklávu, kde bol zvolený pápež František?  

Aké utajené operácie podnikli členovia a spolupracovníci Obamovej vlády, aby Benedikt odstúpil a František zvíťazil?

Mali Obamovci v týchto súvislostiach kontakt aj s mafiou kardinála Daneelsa, ktorý chcel Benedikta odstaviť?

Za akým účelom sa konalo tajné stretnutie viceprezidenta Obamovej vlády, Josepha Bidena s pápežom Benediktom vo Vatikáne 3. júna 2011?

Akú úlohu zohral pri odstavení Benedikta podporovateľ Hillary Clinton George Soros a ďalší významní finančníci?

Ďakujeme a ostávame v úcte

David L. Sonnier, LTC US ARMY (Retired)
Michael J. Matt, Editor of The Remnant
Christopher A. Ferrara (President of The American Catholic Lawyers Association, Inc.)
Chris Jackson, Catholics4Trump.com
Elizabeth Yore, Esq., Founder of YoreChildren

Už len dodám, že niekoľkí nemeckí investigatívni žurnalisti mali už dávno pred tým, ako bol napísaný tento list, podozrenie, že Benedikt neodstúpil z vlastnej vôle, ale v dôsledku politických tlakov a istých vyhrážok (okrem iného išlo aj o jeho brata), ktoré vychádzali z USA.