O tom mlčí Merkel i „jej“ tlač: Už tisícky znásilnených a obťažovaných žien migrantami v Nemecku!

26.08.2018 22:13

AfD v Sasku to kancelárke „spočítalo“ a vydalo na svojom webovom portále oznámenie pre tlač, ktoré však Merkelovej mainstream totálne ignoroval a ponechal bez povšimnutia. Aj to je dôkazom jeho zaujatosti a svedectvom neobjektívneho informovania verejnosti.

Oznámenie AfD začína nasledovne:

Danke Frau Merkel!+++ Anbei ein Sammlung von 1220 Übergriffen von Migranten, Asylsuchenden....Alles nur Einzelfälle!

Vďaka pani Merkel +++  Tu je zbierka 1220 útokov migrantov, azylantov na ženy…. Všetko len jednotlivci!  (to je myslené ironicky, lebo Merkel, ak sa niekedy aj vyjadrila k tomuto obrovskému problému, tak povedala, že ide len o veľmi zriedkavé prípady)

Tu z nich uvádzam len dva, v oznámení AfD je ich všetkých 1220 a pri každom je link, kde je opísaný dotyčný násilný akt:

 

Alles nur Einzelfälle! Merkels Gäste  (Všetko len jednotlivci! Hostia Merkelovej)

 

Fulda: Dunkelhäutiger Mann begrapscht Mädchen    (čierny muž obťažuje dievča)

    https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/43558/3246123

   

Offenburg: Südländer belästigen Frau, schlagen Helfer zusammen (južanské typy obťažujú ženy, zmlátia tých, čo jej prišli na pomoc)

    https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/110975/3245794

 

Dodám, že týchto 1220 prípadov je len časť z obrovského množstva sexuálneho násilenstva migrantov voči kresťanským ženám v Nemecku. Sú to len tie, ktoré má AfD v Sasku podchytené. Skutočné číslo v celom Nemecku je oveľa vyššie a možno ho len odhadnúť.

Africkým a arabským mladým azylantom bolo do hláv istými ľuďmi, prv ako sa vydali do Európy, natlčené, že každý európsky muž má luxusný byt, drahé auto a atraktívnu blondýnu a že to budú mať po príchode aj oni. Keď to tak ale nebolo, tak si potom – čiastočne aj z pomsty a skamania – vezmú európske ženy sami a to po svojom.