Nový nemecký migračný zákon legalizuje dosiaľ ilegálnu migráciu a otvára tak dvere do sociálneho systému

29.06.2023 13:16

To, čo sa Nemcom teraz propaguje ako nový moderný imigračný zákon, nie je nič iné ako obrovský podvod.

 

Mladí cudzinci, ktorí ovládajú (nie je definované v akej úrovni) nemčinu a angličtinu a ktorí boli v Nemecku už šesť mesiacov, majú teraz nárok na povolenie na pobyt.

 

To otvára dvere ďalšej imigrácii nekvalifikovaných pracovníkov a budúcich poberateľov sociálnych dávok zo sociálneho systému.

 

Vrcholnou absurdnosťou  tohto zákona však je to, že vládna koalícia legalizuje nelegálne prisťahovalectvo udeľovaním povolení na pobyt odmietnutým žiadateľom o azyl.

 

Toto je fatálny a vyslovene pozývajúci signál pre všetkých ľudí ochotných migrovať, ktorí už sedia na zbalených kufroch vo svojich domovských krajinách. 

Okrem toho tento trik skrášľuje katastrofálne štatistiky o migrantoch, ktorí musia (a či mali by) opustiť Nemecko, lebo im bol azyl odmietnutý.

 

Tento zákon Nemecku sľubovaných kvalifikovaných pracovníkov neprinesie. Namiesto toho ide o to, že len vytvára ničivé falošné stimuly. Nie je to nič iné ako trójsky kôň pre nelegálnu imigráciu a „migráciu chudoby“ do Nemecka, a tým do EÚ.

 

Ako alternatívu k masovej imigrácii navrhuje poslanecký klub AfD iný prístup:

Prečítajte si aplikáciu „Technológie namiesto imigrácie – pre trh práce budúcnosti“ („Technisierung statt Zuwanderung – Für einen Arbeitsmarkt der Zukunft“ BT-Drs 20/5225).