Nový korona variant opäť umožňuje ideológom pandémie vyvolávať paniku a žiadať návrat masiek a spustiť novú lavínu očkovania

20.08.2023 22:55

Tým zároveň opäť naberá na obrátkach aj skvelý biznis s mRNA-otravou.

Západoeurópski občania sú už príliš otupení rýchlo po sebe nasledujúcimi drámami a ohromujúcimi udalosťami ako: klíma-panika, obrovské lesné požiare, inflácia, ekonomický kolaps, explodujúce nájomné za bývanie, utečenecká kríza, nebezečne rastúce napätie medzi veľmocmi, vojna na Ukrajine , atď. – to všetko ľudí unavuje a otupuje ich zmysly a tým aj ich ostražitosť.

 

A tak propagátori paniky, ktorí slúžia záujmom globalistických elít a očkovacieho priemyslu, s blížiacou sa jeseňou znova začínajú bubnovať na poplach a šíriť mýty a fámy o novej  korona „pandémii“.

 

Nemecký minister zdravotníctva so silnými psychopatickými a neurotickými črtami, Lauterbach, bol nadšený už pred niekoľkými dňami: Objavil sa nový variant Corony, EG5, nazývaný aj variant „Eris“.

 

Eric Feigl-Ding, vedúci pracovnej skupiny COVID v New England Complex Systems Institute, opísal súčasnú situáciu v súvislosti s koronou v štáte New York ako „veľmi znepokojujúcu“:

 

„Počet hospitalizácií pacientov s koronavírusom sa zdvojnásobil.  Bolo vydané (zatiaľ len) odporúčanie: Návrat masky!

 

Minister Lauterbach na to okamžite reagoval a komentoval na Twitteri:

 

„Musíte to mať na pamäti. Náš systém včasného varovania je zavedený."

 

Len o pár dní neskôr naskočila už aj Európska lieková agentúra (EMA) do rozbiehajúceho sa vlaku. Šéf asociácie Thomas Preis v Rheinische Post  naliehavo „odporúča“:

„Na jeseň by mali rizikoví pacienti dostať novú dávku mRNA proti súčasnému variantu. Potom sa príslušná genetická zmes doručí čerstvá z laboratória.“

 

Útok ideológov pandémie sa teda už začal.

 

Podľa BBC britskí „experti“ teraz tiež volajú po oživení nosenia masiek. Oxfordská profesorka Trisha Greenhalgh navrhuje „popremýšľať o nosení masiek vo vysoko rizikových situáciách vzhľadom na šírenie nových variantov“.

 

Generálny riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus zrejme cíti, že nastáva príhodný čas. Zatiaľ zjavne má v nový variant malú dôveru, ale ako sa hovorí: Nikdy sa netreba vzdávať nádeje:

 

"Zostáva totiž riziko, že sa objaví ešte nebezpečnejší variant, čo by mohlo viesť k náhlemu nárastu prípadov a úmrtí."

 

Realizátori novej pandémie  takto už vytvárajú prvé „fakty“.

 

Podľa zodpovedných z Univerzitnej nemocnice Schleswig-Holstein (Kiel):

„Keďže sa na pohotovosti a na prijímacej stanici objavilo celkovo 13 prípadov korony, tak bola opäť zavedená povinnosť nosenia masky.

 

Samozrejme, že tu nemôže chýbať ani vyjadrenie proamerického,  protiruského a proočkovacieho Spieglu:

 

„Nie je potrebné - ako vysvetlil šéf EMA - čakať na vývoj vakcíny proti "Eris". Pretože americká farmaceutická spoločnosť Moderna vo štvrtok oznámila, že „podľa počiatočnej štúdie je jej vakcínové sérum účinné proti Eris.“

 

Aká je to len dobrá správa pre všetkých nadšených feťákov mRNA!

 

Teraz stále netrpezlivo očakávame nové vyjadrenia miestnych  nemeckých „odborníkov“, ako je virológ Dr. Christian Drosten alebo Frank Ulrich Montgomery. Ten Omicron nazval „druhou ebolou“. Spozná v "Eris" aj tretiu ebolu? A ako dlho bude trvať, kým budú donucovacie opatrenia obnovené?

 

V týchto súvislostiach je len „pochopiteľné a samozrejmé“, že vyjadrenia naslovovzatého odborníka virológa prof. Dr. Sucharita Bhakdiho sú v tejto veci absolútne neželané!!!