Nový francúzsky premiér tiež pochádza z WEF-„dielne“ Klausa Schwaba – zdanlivo všemocného mága!

16.01.2024 12:17

Nový francúzsky premiér Gabriel Attal prešiel elitnou školou mladých globálnych lídrov na Svetovom ekonomickom fóre Klausa Schwaba a bol spolužiakom Annaleny Baerbock. Je teda zrejmé, aký politický smer nová francúzska vláda zastáva.

 

Francúzsky prezident Macron 8. januára odvolal svoju premiérku a o deň neskôr bol Gabriel Attal vymenovaný za nového francúzskeho premiéra. 

 

Gabriel Attal má len 34 rokov, je absolventom elitných francúzskych univerzít, má židovský pôvod z otcovej strany a žije v registrovanom partnerstve s francúzskym europoslancom Stéphanom Séjourné. 

Bol tiež účastníkom programu pre mladých globálnych lídrov 2020 na Svetovom ekonomickom fóre Klausa Schwaba. 

V tejto triede sedel okrem iného so Sannou Marin (bývalá fínska premiérka, ktorá zviedla Fínsko na protiruský kurz), s Annalenou Baerbock, ako už spomenuté a s Aliciou Garza, jednou zo zakladateľov Black Lives Matter (BLM).

 

Z nedávnej minulosti len pre pripomenutie:

 

Rok 2020 bol rokom, v ktorom nepokoje BLM otriasli USA a ovplyvnili tak americké voľby v prospech Joe Bidena a amerických demokratov. Black Lives Matter bola v roku 2016 financovaná prívržencami amerických demokratov sumou viac ako 100 miliónov dolárov, aby táto obrovská radikálna skupina mohla v prípade potreby zmobilizovať svojich priaznivcov. Najväčším darcom bol expert na farebnú revolúciu George Soros.

Keď Biden vyhral voľby, americkí demokrati okamžite prestali podporovať nepokoje BLM a začali ich násilne ukončovať.  Aj v tomto prípade platilo: „Revolúcia požiera svoje vlastné deti.“

 

 

Zakladateľom BLM to naozaj stálo za to, pretože o jednej z nich bolo známe, že krátko nato si kúpila peknú vilu za 1,4 milióna dolárov. Vila má tri kúpeľne, tri spálne a veľký pozemok, na ktorom je aj dom pre hostí. Najlepšie na tom je však to, že kde jej nová vila stojí: Je to miesto neďaleko Los Angeles a býva tam 88 percent ľudí, proti ktorým údajne bojovala – všetko bohatí belosi.

 

„Klub“, ktorý Klaus Schwab vybudoval s programom Young Global Leaders a predchádzajúcim programom Global Leaders for Tomorrow od roku 1993, zahŕňa nespočetné množstvo ľudí, ktorí zastávajú kľúčové pozície na Západe v biznise, politike, kultúre atď., a ktorí horlivo podporujú ciele (ako napr. ich fanatička Baerbock)  Schwaba a jeho blízkych priateľov .Programom a školením Schwaba prešiel aj francúzsky prezident Macron a v jeho vláde sú i ďalší „mladí globálni lídri“ z „klubu“ Klausa Schwaba.

 

Tieto „elity“, ktoré sú závislé na sieťach Klausa Schwaba mu vďačia za kariéru a oddane realizujú jeho ciele. Hoci by bolo trochu prehnané hovoriť len o „jeho cieľoch“, pretože Klaus Schwab a jeho Svetové ekonomické fórum sú len „produktom“, ktorý bol už dávno vytvorený inými.

Bez aktívnej podpory CIA a istého muža menom Henry Kissinger by Svetové ekonomické fórum nevzniklo, a tak len pokračuje v práci „šľachtenia“ poslušných vrcholových politikov.

 

Takže tento rafinovaný  a dômyselne „diabolský klub“ založil na Harvarde v 50. rokoch s podporou CIA Henry Kissinger! Muž, ktorý je zodpovedný za obrovské množstvo zla, ktoré vo svete urobili USA. Pred koncom života o tom už nič nechcel vedieť ani počuť, a v posledných rokoch života sa dával už len ako múdry a dobrom osvietený filantrop, ktorý chcel všetko a všetkých navzájom zmieriť – keď mal ešte moc a mohol v tom smere naozaj niečo urobiť, tak konal pravý opak.

 

Svetové ekonomické fórum a jeho program Young Global Leaders sú v konečnom dôsledku nástrojmi americkej oligarchie určenými na implementáciu politiky vládnucej elity USA. Mimochodom, Bill Gates založil na Svetovom ekonomickom fóre svoje veľmi silné organizácie GAVI a CEPI, ktoré sa stali známymi v období Covidu a úzko s ním spolupracuje.

WEF má množstvo cieľov, na ktorých sa usilovne pracuje – možno o tom napísať celú knihu. Tu na záver len to, že:

 

 

Od roku 2030 by ľudia mali žiť bez mäsa, mlieka, vlastných áut a dovolenkových výletov, atď.

 

Keďže sa opakovane tvrdí, že aj ruský prezident Putin je jedným z Mladých globálnych lídrov Klausa Schwaba, tak toto je absurdný nezmysel. Putin nie je uvedený v žiadnej „triede“ Mladých globálnych lídrov a ani v programe „Globálni lídri zajtrajška.“