Nový cieľ migrantov-znásilňovateľov: Inividuálne v parkoch a lesíkoch džogujúce ženy

22.08.2018 23:15

Medzičasom tí utečenci, pre ktorých je jedným z hlavných cieľov ich príchodu na pozvanie Merkel do Európy, sexuálne obťažovať a znásilňovať kresťanské Európanky, prišli na to, že je veľmi jednoduché a málo nebezpečné prepadnúť a znásilniť ženu, ktorá sama džoguje.

Podľa mojich informácií nie sú migrantami znásilňované žiadne moslimky, vždy sú to len biele kresťanky. To ale nikdy nezdôraznia žiadne nemecké médiá, keď informujú o niektorých týchto prípadoch. Okrem toho veľkú väčšinu prípadov, keď znásilňujú naše ženy migranti, jednoducho hanebne ignorujú.

Nemecká polícia už ale oficiálne vyzýva ženy, aby nechodili džogovať osamote, ale vždy aspoň v dvojici. Slabá pomoc – veď číhať na džogerky môže aj skupina migrantov, čo sa aj stáva. Je ale faktom, že polícia tu preventívne nemôže urobiť vôbec nič. A znásilňované džogerky migrantami sú len ďalším dôkazom, že Nemecko sa pre ženy veľmi zmenilo a to k horšiemu.

Ich ohrozenie s prítomnosťou más migrantov extrémne narástlo.  Merkel klame obyvateľstvo, keď viackrát prehlásila, že náš spôsob života si nedáme nikým vziať. Možno to platí pre ňu, ktorá má stále okolo seba strážcov. Nie však pre milióny žien, ktoré si musia dobre premyslieť, či pôjdu sami na prechádzku lesom, rozľahlým parkom, alebo si zabehať niekde do prírody, ako to pred rokmi bezstarostne robili.

Krátko niekoľko prípadov.

V Mníchove bol súdený 28 ročný ženatý turecký azylant, otec dvoch detí, ktorý je obžalovaný z brutálneho znásilnenia dvoch žien. Znásilnil mladú džogerku v mníchovskej Anglickej záhrade a predtým v Rosenheime v parku znásilnil ženu stredných rokov.

Tu citujem niečo v originále aj z nemeckej tlače (všetko sa nedá zamlčať):

Zahlreiche Fälle von sexuellen Übergriffen an Joggerinnen durch Migranten schlugen in den vergangenen Monaten hohe Wellen.

Die körperlichen und seelischen Schäden für die Opfer dürften mit Worten kaum zu beschreiben sein. Auch wenn die Täter oft schnell gefasst und schließlich auch verurteilt werden können.

Im baden-württembergischen Esslingen hat die Polizei nun nach rund zweieinhalb Jahren einen Mann gefasst, der Ende September 2015 versucht hat, eine Joggerin am Neckarufer zu vergewaltigen.

Bei dem Festgenommenen handelt es sich um 27 Jahre alten Asylbewerber aus Pakistan, der in einer Unterkunft in Altbach untergebracht war. Mittlerweile befindet er sich in Untersuchungshaft, ………………

Preklad:

Početné prípady sexuálneho zneužitia džogeriek migrantami spôsobili v uplynulých mesiacoch veľký rozruch. Telesné poranenia a ťažké duševné traumy znásilnených sotva možno slovami opísať. Aj keď sa podarí pachateľov rýchlo chytiť  a odsúdiť.

V Badensko-Württemberskom Esslingene  polícia chytila muža po dvoch a pol roka, ktorý v septembri 2015 sa pokúsil znásilniť džogerku na brehu rieky Neckar. Išlo o 27 ročného azylanta z Pakistanu, ktorý žil v dome pre azylantov v Altbachu. Medzičasom je vo vyšetrovacej väzbe…………..

Už pred niekoľkými mesiacmi vyzvala kancelárku bavorská ministerka hospodárstva Ilse Aigner, aby sa vyjadrila k znásilneniu džogerky odmietnutým azylantom z Nigérie. Násilný akt sa odohral len tri dni predtým, ako Merkel v Bavorsku rečnila a pritom vychvaľovala svoju politiku. Dievča bolo znásilnené pri mestečku Riedering, len tri kilometre od miesta vystúpenia kancelárky.

Merkel samozrejme v odpovedi ministerke takmer prelievala krokodíle slzy a „prejavila“ rozhorčenie nad znásilnením mladej ženy. Ale ani jediným slovom nepriznala, že má všetky takéto a podobné činy plne na svedomí len ona sama.