Nové poslanie nemeckej polície: Stane sa orgánom podobným Stasi v bývalej NDR

06.12.2021 23:24

Nemecká polícia v dôsledku zostrujúcich sa korona opatrení s príchodom novej vlády bude čoraz viac zneužívaná na iné účely, ako sú tie, ktoré sú podľa zákona pre ňu zadefinované. Stasi boli v NDR zložky poverené dozerať na bezpečnosť štátu (Staatssicherheit – Stasi).

V tomto prípade sa stane nemecká polícia – pokojne to možno tak nazvať – akousi novou Stasi zo svojvôle tých nemeckých politikov, ktorí chcú nechať očkovať každého človeka. Či sa mu to páči alebo nie, to znamená hoci aj proti jeho vôli.

A kto sa nepodvolí, tak mu hrozia drakonické tresty. Takže bude tu „Stasi-zdravia“ a bude svojím konaním veľmi pripomínať stredovekú inkvizíciu.

Prioritou nemeckej polície - ktorá už dosiaľ bola extrémne preťažená, najmä preto, že kriminalita v Nemecku posledné roky zo známych dôvodov explodovala a policajné kapacity sa nezvyšovali - bude neúprosná kontrola striktného dodržiavania korona opatrení.

Inými slovami Nemecko sa takto pretransformuje do policajného štátu, lebo všade v uliciach miest,  mestečiek i dedín budú neustále premávať policajné hliadky.

Už v blízkej budúcnosti sa tak nemecká polícia stane dôležitým nástrojom štátu na presadzovanie jeho diktátorských korona opatrení a zároveň bude čoraz menej schopná chrániť občanov pred kriminalitou a starať sa o ich bezpečnosť, prenasledovať rastúcu organizovanú kriminalitu a podobne. Všetko bude podriadené tomu, aby polícia v maximálnej miere a celoplošne  dozerala na dodržiavanie 2G – opatrení (Geimpfte-očkovaní, Genesene-uzdravení). To znamená, že polícia sa stane „všadeprítomná“.

A bude nútená (áno - doslova nútená, lebo sú policajti, ktorí sú zhrození z tejto vynútenej nutnosti) robiť v celej krajine poľovačku na tých „kriminálnikov“, ktorí ako nezaočkovaní a nezaboosterovaní, sa ničím neprevinia – len tým, že sa držia svojich ústavných práv a sa nimi riadia.

Preto musí byť dovolené a legitimné, ak niekto zhrozene konštatuje nasledovnú skutočnosť:

Nemecké policajné orgány sa stávajú už po tretí raz za ostatných 100 rokov poskokmi a sluhami takých politických štruktúr, ktoré sú iracionálne vo svojom konaní a zneurotizované svojou ideológiou očkovania každého, ale ako sami prehlasujú, tak sú vraj motivované len tým, že sa „ušľachtilo“ starajú o všeobecné dobro celej spoločnosti a tým má byť jej zdravie.

Pri druhom raze pred niekoľkými desaťročiami išlo politickým štruktúram o zachovanie „čistoty“ rasy nemeckej spoločnosti. A ako je dobre známe každému, tak to skončilo v obrovskej tragédii, s miliónmi mŕtvych.

Ako to skončí v tomto prípade?