Noci v Mannheime – takto mesto posilňuje bezpečnosť žien a dievčat v noci. Čím sa mesto chváli je ale jeho a i celého Nemecka obrovskou hanbou !!!

12.02.2024 11:01

Slováci a Češi, nedopustite nikdy, aby ženy a dievčatá vo vašich krajinách museli žiť  v takej situácii, ako je to v Nemecku!

 

Veľkomesto Mannheim – Mesto kvadrátov - „hrdo“ predstavuje v lokálnych médiách  svoj len alibistický model pre bezpečnosť žien v noci.

 

Médiá: 

„Inovatívny koncept prinesie „svetlo do nočnej tmy, nebezpečnej pre ženy“ od apríla tohto roku.

Pre posilnenie bezpečnosti žien a dievčat v noci prijalo mestské zastupiteľstvo v Mannheime prelomovú koncepciu. Od apríla 2024 vstúpi do platnosti koncepcia pre bezpečnosť žien a dievčat v tme a noci, je to iniciatíva špeciálne zameraná na ochranu žien a dievčat v noci.“

 

To, čím sa v médiách mesto vychvaľuje nie je nič iné len zavedenie nočných taxíkov pre ženy a honosne to nazýva: Jadro konceptu nočnej bezpečnosti pre ženy.

 

Médiá ďalej:

„Srdcom mannheimskej iniciatívy je rozšírený koncept Dámskeho nočného taxi. Od svojho spustenia v septembri 2019 poskytuje ženám bezpečné odvozy domov od 22:00 do 6:00. Teraz sa dotácia na jednu cestu zvýši z piatich na deväť eur, čo ju zatraktívni a ženám sľubuje väčšiu bezpečnosť.“

 

Je vrcholom ignorancie zodpovedných, že to trvalo od roku 2015 - keď do Nemecka vtrhli bez hraničných kontrol masy mužov z Ázie a Afriky - takmer až 5 rokov, kým mesto realizovalo svoj alibi-projekt, vyhlasovaný za ochranu žien v noci!

 

Je nesmiernou hanbou nemeckej utečeneckej politiky, že krajinu Merkelovej vláda dostala do takej hrôzostrašnej situácie, ze v dôsledku príchod más mladých mužov cudzích kultúr sú ženy v Nemecku najmä v noci, keď sa pohybujú sami v mestách, ale aj v mestečkách a obciach, neustále potenciálne a často aj reálne v stave ohrozenia sexuálnym násilím mužov cudzích kultúr.

 

Médiá pokračujú:

„Okrem taxislužby Mannheim rozširuje svoju záchrannú sieť: mobilné kontaktné miesta na podujatiach, možnosti hlásenia pre nebezpečné oblasti a preventívne školiace programy sú len niektoré z plánovaných opatrení.

 

Cieľom je chrániť ženy a dievčatá pred sexuálnym násilím a zvyšovať povedomie o tejto problematike.

Mesto efektívne využíva zdroje, ktoré už boli venované ženskému nočnému taxi, na vytvorenie komplexnej záchrannej siete. 

Prečo je tento krok dôležitý? Preto, lebo štúdie ukazujú, že ženy v Nemecku sú vystavené zvýšenému riziku v noci.“

 

To, čím sa Mannheim chváli je len nehanebné krasorečnenie a zavádzanie naivných občanov. A vrcholom výsmechu a cynizmu voči neustálemu sexuálnemu ohrozeniu žien v Nemecku od roku 2015 je výpoveď o akýchsi nezmyselných štúdiách – na ktorých „niekto“ zhrabol státisíce a či aj viac – robených vraj preto, aby sa zistilo zvýšené riziko, ktorému sú v noci ženy vystavené.

Veď všetci v Nemecku už roky veľmi dobre vedia - a tisícky žien dokonca na vlastnom tele - akého sexuálneho násilia sa tu dopúšťajú noc čo noc a deň čo deň mohí z tých čo prišli do Nemecka vraj hľadať ochranu.

 

V novembri 2022 Spolkový úrad kriminálnej polície zverejnil reprezentatívny prieskum obyvateľstva na tému „Bezpečnosť a kriminalita v Nemecku“ so 47 000 účastníkmi. Výsledok: Najmä ženy sú postihnuté neistotou, a preto menia svoje správanie na verejných priestranstvách. Minimálne každá druhá žena sa večer vyhýba niektorým miestam.

 

Aj to je ale len oficiálne tvrdenie – realita je však taká, že v skutočnosti fakticky takmer každá Nemka vypovie, že v noci by nemala dobrý pocit ísť sama ulicami mesta.

 

Každý v Nemecku si to môže overiť, ak by to náhodou nevedel – stačí, keď bude o tom hovoriť so ženami z okruhu svojich priateľov a známych!