No ale toto: OSN varuje celý svet pred psychickými následkami z korony

15.05.2020 22:34

To je ale prekvapenie! Alebo sme to viacerí očakávali? Práve „predĺžená ruka“ Billa Gatesa – OSN - nás varuje pred masívnym šírením sa mentálnych porúch  po celom svete v dôsledku korona-krízy.

V  jednej svojej krátkej publikácii hovorí UNO, že aj keď sa nám podarí dostať koronu pod kontrolu, tak po nej ostane veľké množstvo ľudí trpiacich na depresie, strach a beznádejnosť. Ľudí  bude zaťažovať strach z budúcnosti, obavy po strate práce, neistota z toho, či opäť budú môcť žiť tak ako pred koronou a či budú mať dosť finančných prostriedkov, aby uživili rodinu. Mnohí upadli do depresií v dôsledku zákazu vychádzania a zakázaných sociálnych  kontaktov a u veľa z nich to ostane  trvalým stavom.

Toto je ale pokrytectvo non plus ultra. Prečo OSN neurobila všetko preto, aby nejedno z nezmyselných opatrení vôbec nevstúpilo do platnosti?

Môže však byť – a to je viac ako pravdepodobné - že týmto sa sleduje len podpora farmaceutického priemyslu a síce toho jeho odvetvia, ktoré produkuje antidepresíva. Čím viac psychických následkov sa u obyvateľstva prejaví (alebo sa mu nahovorí, že ide o psychické poruchy v dôsledku korony), tým viac antidepresív sa predá.  

Experti OSN už dokonca vyzvali všetky krajiny, kde bola korona, aby urobili potrebné opatrenia na liečbu psychicky chorých ľudi.

A ako sa bežne liečia takí pacienti? Ako inakšie, ako liekmi – teda antidepresívnymi tabletkami. A na tom farmácia zarobí miliardy a značnú časť z nich dostne OSN, respektíve jej organizácia WHO.

Takže najprv prišla na nás „zvláštna“ korona a proti nej treba zaočkovať sedem miliard ľudí – čo vynesie obrovské zisky „niekomu“ a potom  bude treba liečiť množstvo psychicky chorých, na čom  - ako predpovedá OSN – bude mať tiež zásluhu korona. A to vynesie ďalšie tučné zisky.

Jedno je isté: Mocní si to skvele zorganizovali  - pre naše „dobro“ i pre ich dobro.