Neuveriteľne „geniálny“ objav: Hnutie Black Lives Matter objavilo biely rasizmus už aj v kozme

30.09.2021 23:26

Medzičasom americké hnutie Black Lives Matter podľa všetkého už vyčerpalo všetky pozemské možnosti poukazovania na „rasizmus“ bielych a tak obrátilo svoju pozornosť aj na kozmos a začalo skúmať, či „semeno rasizmu bielych“ nebolo zasiate aj tam.

A skutočne aj v hĺbkach kozmu objavili psychopati z tohto hnutia rasizmus bielej rasy.

V New Yorku na University Cornell vzniesli profesor Nicholas Battaglia a jeho kolegyňa Parisa Vaziri obvinenie bielych astrofyzikov za zavedenie pojmu čiernych dier. Podľa nich to bolo možné len preto, že ešte pred niekoľkými desaťročiami boli takmer všetci astrofyzici príslušníkmi bielej rasy.

Ak niekto vyslovuje takéto nezmysly, tak buď je duševne narušený, alebo to robí v zmysle  ideológie, ktorá ponižuje bielu rasu a za každú cenu ju chce trvale stigmatizovať.

V ďalšom stručne poviem ako vzniklo pomenovanie čierna diera.

Keď skvelý fyzik a astrofyzik John Wheeler pred viac ako 50 rokmi vymyslel pojem čiernej diery pre záhadné kozmické objekty, ktorých existencia vyplynula z Einsteinovej všeobecnej teórie relativity (postulovanej v roku 1915), tak vychádzal výlučne z faktu, že ich gravitácia bola taká extrémne veľká, že z jej vplyvu nemohlo uniknúť ani len svetlo.

Z toho potom vyplynulo pre hypotetického pozorovateľa takéhoto kozmického objektu, že mohol „pozorovať“ len najčernejšiu čierňavu, akú si možno predstaviť. Inými slovami na mieste tohto objektu bola v kozme pre neho len čierna diera.

Preto len ťažká psychická porucha môže podnietiť niekoho k tomu, že z fyzikálne precízne zdôvodneného zavedenia špecifického astrofyzikálneho pojmu absurdným spôsobom vyrobí biely rasizmus v astrofyzike.