Neuveriteľne brutálny útok na štyroch policajtov v Hamme

25.08.2019 23:39

Hamm, 180 000 obyvateľov, v Severnom Porýní-Vestfálsku. Štyria mladí policajti v civile  sa v sobotu v skorých ranných hodinách vracali domov. V Nassauerstrasse ich prepadlo 15 mužov a ťažko ich zranili. Na miesto činu, kde ležali zranení policajti,  prišli onedlho viaceré policajné autá a sanitky.

Z policajnej správy:

„Štyroch našich kolegov, ktorí boli vo svojom voľnom čase súkromne v meste, prepadla skupina 15. mužov. Všetci štyria kolegovia bolo ťažko zranení. Krátko predtým prišiel 19 ročný mladík k policajtom, lebo spoznal jedného z nich, lebo už mal s ním do činenia kvôli tomu, že sa dopustil v nedávnej minulosti istého priestupku. Dával sa agresívne a policajti ho odbili a poslali preč.

Krátko na to sa pri nich objavil opäť, ale už s veľkou skupinou mužov a hneď zaútočili na bezbranných našich kolegov. Jedného okamžite zrazili k zemi a bezvedomého kopali do hlavy. Druhý utrpel rezné rany a ďalší dvaja početné údery päsťami, ktoré im spôsobili krvavé poranenia. Banda po dokonaní svojho krvavého diela rýchlo zmizla……“

Polícia však po niekoľkých hodinách zatkla dvoch, ktorí boli podozriví zo zákerného útoku na štyroch policajtov. Už po krátkom čase boli ale prepustení, lebo prokurátor im údajne nemohol nič dokázať.

Viac polícia nechcela prezradiť. Že ale vedela oveľa viac, o tom svedčí to, že Bildzeitung informoval o tom, že pachateľmi boli Nemci tureckého pôvodu.

To hovorí za všetko. Viac k tomu nie je potrebné dodať. Len to, že moslimovia sú v Nemecku všemocní a môžu si dovoliť čokoľvek.