Neuveriteľne brutálna perverzita Pakistanca! Za znásilnenie 93 ročnej a za jej smrť dostal v Nemecku – najbenevolentnejšej krajine k utečencom – len 13 rokov!

07.12.2023 13:05

Krajský súd v Zwickau uznal obžalovaného 49-roč. Mohameda A. v stredu za vinného zo sexuálneho napadnutia s následkom smrti a úmyselného ublíženia na zdraví - uviedol hovorca súdu.

 

Pakistanec bol už niekoľko rokov vo väzení a nikdy nepracoval.

 

Podľa presvedčenia sudcov Mohammad A. 12. apríla 2023 okolo 22:00 zaklopal na dvere bytu svojej susedky Liny L. v Reichenbachu (Vogtland). Keď 93-ročná žena otvorila dvere, Mohammad A. ju odstrčil nabok, aby sa dostal do bytu.

Po krátkej šarvátke si vraj sadol na pohovku a zapálil si cigaretu. Potom si pravdepodobne vyzliekol nohavice, aby zaútočil na starenku.

 

V malom byte sa podľa prokuratúry strhla bitka. Stará žena sa znásilneniu bránila. Mohammad A. ju pohrýzol do hrude a potom na ňu zaútočil. Zrejme konal tak brutálne, že Lina L. utrpela niekoľko zlomených kostí – vrátane panvového kruhu.

Po čine Mohammad A. jednoducho odišiel z bytu s nohavicami svojej obete. Ťažko zranená Lina L. ležala na chodbe a dokázala na seba upozorniť klopaním na dvere. Objavil ju jej syn a zalarmoval políciu a záchrannú službu.

 

Policajt na súde opísal svoje dojmy z nemocnice:

 

„Žena sa celá triasla a bola v extrémnom šoku. Stále hovorila to isté o tom, ako sa muž dostal do jej bytu.“

 

Lina L. krátko potom zomrela. Podľa prokurátora v dôsledku sexuálneho napadnutia a jej zranení.

Mohammad A. má relevantný register trestov.

 

Pakistanec prišiel do Nemecka už v roku 1998 a nikdy nepracoval. Vo svojej vlasti chodil do školy do 5. ročníka. Žije zo sociálnych dávok a úrady mu platia aj nájom.

 

Nemecko je jednoducho katastrofa pre vlastných občanov a rajom pre tzv. utečencov.

 

Tento prípad to dokumentuje a potvrdzuje tak, ako sotva nejaký iný – ale v Nemecku je ich priam nespočetné množstvo!