Neuveriteľné, ale pravdivé: Keď azylant azda aj niekoho zabije, lebo mu EÚ nedalo k dispozícii ženu

15.01.2019 23:24

Takých  prípadov je v EÚ veľa, ale mainstream média ich zamlčujú.  Tento prípad sa stal v Nemecku. Ešte  v roku 2016 bol v Nemecku 48 ročnému Pakistancovi Saidovi K. zamietnutý azyl. Nemohol byť ale  vyhostený, lebo nemal osobné dokumenty a Nemci nevedia riešiť také prípady a odmietnutých azylantov, ktorí nemajú pas (samozrejme, že to mnohí využijú a svoje osobne dokumenty  „stratia“) ponechajú v krajine.

V lete 2018 bol predvolaný v švábskom meste Tuttlingen na Krajinský úrad, oddelenie pre integráciu a pobyt. Keď prišiel pred Úrad, tak dostal nekontrolovaný záchvat zúrivosti a začal napadáť okoloidúcich, rozbíjať okná,  udierať drevenou latou po autách. Cez jedno rozbité okno vnikol do úradu, kde sedeli dve pracovníčky. Keď začal latou udierať po ich počítačoch a po telefónoch, tak ušli z kancelárie a ukryli sa v inej miestnosti. Muž potom vyšiel opäť na ulicu a udieral latou po autách.

Na veľký hluk a krik vybehol z Krajinského úradu vedúci referent, politik CDU Bernd Mager a chcel rozzúreného Saida K. upokojiť. Ten ho však napadol s latou, na ktorej boli klince a ho poranil. Napriek tomu sa poranenému podarilo Pakistanca spacifikovať a odovzdať ho privolanej policajnej hliadke.

Odmietnutý azylant žil v domove pre azylantov a aj tam sa správal divoko agresívne – rozbíjal okná a dvere a napádal aj privolanýh policajtov. Napriek tomu sa mu nikdy nič nestalo. Hanba štátnej moci, ktorá dovolí takýmito (ne)ľuďmi beztrestne terorizovať a nebezpečne ohrozovať vlastných obyvateľov.

Na Krajinskom úrade mali zamestnanci pred ním strach. Chodieval ich terorizovať a  hádzal do nich rôzne predmety. Neraz museli privolať bezpečnostnú službu. Viackrát žiadal, aby mu dali nejakú ženu.

Pred súdom, ktorý sa pred niekoľkými dňami konal, vyhlásil, že dôvodom jeho agresie a útokov bolo nesplnené očakávanie, ktoré mal. Bol si istý, že po príchode do Nemecka mu štát odovzdá nejakú vhodnú ženu, ktorá mu bude patriť. A aj počas súdneho pojednávania viackrát túto požiadavku vyslovil.

Sudca ho odsúdil do väzenia na rok a osem mesiacov. Jeho právnik podal odvolanie.