Nemecký súd svojím rozsudkom vyslovene povzbudzuje migrantov k znásilňovaniu kresťanských žien

04.08.2023 22:31

Tento verdikt súdu v Regensburgu začiatkom týždňa musia nielen obete veľmi ťažko znášať. 23 ročný Afgánec Mohammad M.  sexuálne obťažoval v priebehu troch rokov šesť mladých žien, pričom jednu z nich znásilnil. To všetko priznal aj pred súdom, ale napriek tomu  zo súdnej siene vyšiel ako slobodný muž, akoby nebol nič trestu hodné vykonal!

 

Dôvodom tohto nepochopiteľného a zahanbujúceho rozsudku bolo:

 

„Sudca vyhlásil, že Mohammad je v skutočnosti ukážkovým príkladom toho, ako sa možno v Nemecku ako migrant dobre integrovať.“

 

Obhajca Afgánca Jörg Meyer k tomu dodal: "V zásade je tento emigrant plne integrovaný."

 

Mohammad M. prišiel do Nemecka v roku 2015 ako pätnásťročný. Po ukončení strednej školy sa vyučil za strojného mechanika. Vo voľnom čase hrával futbal za miestny amatérsky futbalový klub.

Keď sa však napil, stal sa z neho iný človek. A sexuálne násilný.

 

Obžaloba uvádzala šesť prípadov, v ktorých Mohammad M. obťažoval ženy a mladé dievčatá (niektoré z obetí mali len 16 rokov. Tu sú tri z nich:

 

13. apríla 2019 na lavičke v parku pri hlavnej železničnej stanici v Regensburgu začal neznámu dievčinu proti jej vôli bozkávať a rukami obťažovať pod jej šatami. Až keď ho dievča odstrčilo, prestal.

 

Potom si o dva mesiace neskôr prisadol k ďalšiemu dievčaťu (16) na lavičku a pobozkal ju. Aj táto obeť Mohammada M. niekoľkokrát odmietla – tentoraz však neprestal a dievča znásilnil.

 

Na jeseň 2019 skoro ráno vyžadoval od mladej ženy pri železničnom podchode orálny sex. Keď odmietla, tak použil telesné násilie. Žena mala veľký strach o život a žiadosti vyhovela.

 

Súd a médiá po oznámení rozsudku zaplavilo mnoho rozhorčených reakcií.

 

Tu je jedna z nich, ktorá veľmi výstižne poukazuje na nezmyselnú absurditu tohto rozsudku:

 

„Ich lebe als Deutscher in Deutschland und auch ich bin gut integriert. Darf ich jetzt auch straflos vergewaltigen?“

Žijem ako Nemec v Nemecku a aj ja som dobre integrovaný. Smiem teraz aj ja beztrestne znásilňovať?