Nemecký primátor zbiera peniaze pre obete teroru nahého sýrskeho azylanta. Aj to patrí k dnešnému Nemecku

09.05.2018 22:27

O takýchto a podobných prípadoch ale mienkotvorné nemecké médiá nepíšu. Nesmú!

O tomto prípade sa odvážili napísať len malé lokálne noviny – o ktorých viac ako 82 miliónov občanov Nemecka ani len netuší, že existujú – Märkische Allgemeine.

Naozaj neobyčajný teroristický akt úplne nahého 23 ročného sýrskeho azylanta proti Nemcom sa odohral v malom mestečku Jüterbog, ktoré má okolo 13 000 obyvateľov.

Märkische Allgemeine o tom uvádzajú: „30. apríla okolo deviatej predpoludním sa objavil na Dennewitzer Straße nahý muž ozbrojený dlhou železnou tyčou a začal ňou udierať na okoloidúce autá. Podarilo sa mu prinútiť zastaviť auto jednej ženy, ktoré údermi tyčou veľmi poškodil, napadol aj ju a ju zranil. Potom poškodil ešte niekoľko ďalších aut.“

Pre každého, kto nepozná zo skúsenosti, aká je situácia s utečencami v Nemecku, musí byť nepochopiteľné a absurdné, že nikto nedokázal proti šialencovi zakročiť. Bol len sám, okolo plno ľudí, či už vodičov aut, ktorí ostali stáť, lebo nahý azylant svojou akciou spôsobil zápchu na ceste, ale aj na chodníkoch boli hlúčky ľudí. Napriek tomu ho nechali vyčíňať dobrú polhodinu, pokiaľ neprišla polícia a ho spacifikovala.

Nemci sú úplne zastrašení, a to dvojakým spôsobom a preto sú doslova v klepci: Na jednej strane sa obávajú teroristických útokov, ale na druhej strane sa obávajú aj spontánne brániť proti kriminálnym utečencom, prípadne proti takým šialencom z nich, ako to bolo v Jüterbogu. A to z toho dôvodu, že by ich títo s pomocou svojich právnikov, ak by zakročili, mohli usvedčiť s rasizmu a či dokonca z nacistických postojov voči azylantom. Ich fašistická minulosť ich prenasleduje neustále. Utečenci to presne vedia a vedia, kde je ich najcitlivejšie miesto.

A preto všetci len pekne a poslušne čakali na príchod polície a zúrivý Sýrčan (mimochodom jeho meno nebolo zverejnené a podľa zaužívanej formulky, bol dodatočne klasifikovaný ako psychicky narušený, ktorý nevedel čo robí a tento typ, vraj narušený chudák, cekom vedome, aby ukázal svoju moc a svoje opovrhovanie Nemcami, tak sa ešte aj naplno vymočil dovnútra auta zranenej vodičky) mohol útočiť ďalej a poškodzovať ďalšie autá.

A na záver ešte to „najlepšie“ – bohaté nemecké poisťovne zatiaľ(?) nechcú prebrať hradenie škôd napáchaných údajným sýrskym psychopatom. Preto primátor mesta Arne Raue vyhlásil verejnú zbierku medzi občanmi, ktorej výnos je určený poškodeným vodičom.

Nemecko sa stáva čoraz väčším Kocúrkovom – len nedávno to bolo potvrdené aj tým, čo sa dialo v Elwangene, kde utečenci masove atakovali nemeckú políciu a útočili na ňu, keď  prišli zatknúť do Domova azylantov jedného z nich, ktorý mal byť vyhostený z Nemecka, lebo mú úrady neudelili azyl.