Nemecký mainstream musel priznať: Ukrajina je so svojim „bojovým umením“ na konci !

07.11.2023 11:38

Napísal to dokonca provládny, proamerický, proukrajinský a protiruský nemecký t-online v článku s titulkom, ktorý ešte celkom neprezrádzal, aký obsah bude nasledovať: V Ukrajine sa to pomaly schyľuje ku konečnému výsledku

Úvodné riadky tohto článku o brutálnej krvavej vojne zneli doslova poeticky:

„Slnko svieti, vietor šumí v korunách stromov. Je to obdobie, v ktorom môže vaše srdce vzlietnuť. Všetko rastie a prosperuje. Prechádzate sa vysokou trávou, nechávate svoj pohľad blúdiť hustými kríkmi a sviežimi zelenými lesmi - tu potok, tam rad stromov, pred bujnou lúkou. Aká to len idylka a obraz pokoja.

 

Ukrajinská „letná ofenzíva“ pokračuje (údajne). Tá veta je však len klamstvo, plné podvodov. Z radosti zo sezóny v ňom nezostalo nič. A „odvážna“ ofenzíva má zrazu nový význam.

 

Politici a vojenskí predstavitelia v Európe nikdy neprestanú zdôrazňovať, že veľký ukrajinský protiútok bude trvať dlho a bude mať za následok straty. To nie je nič nové.

 

Nové vyhlásenia však teraz odhaľujú takú intenzívnu snahu utlmiť očakávania, že sa z toho stáva posolstvo:

 

Ukrajinská letná ofenzíva nejde podľa predstáv (čiže stroskotala a klamať sa ale bude aj naďalej, že je úspešná, alebo aspoň nepatrne úspešná a čo na tom, že Západ bude svojich občanov aj naďalej oberať o miliardy pre tento „úspech“- moja doplňujúca poznámka).

 

Prezident Zelenskyj tiež uviedol, že ukrajinský protiútok na ruských okupantov postupuje „pomalšie, než by sa chcelo“.

 

V krajinách NATO, ako je Nemecko, boli zriadené a vycvičené nové brigády. Nové zbrane – od nemeckých Leopardov až po americké bojové vozidlá pechoty Bradley – a obrovské množstvo munície sa dostali na Ukrajinu v predstihu pred ofenzívou. Dva týždne po začatí novej intenzívnej fázy bojov ukrajinskí vojaci dobyli niekoľko malých dedín.

 

Prírastky terénu sú ale príliš malé na to, aby ich bolo možné vidieť na mape bez lupy. Boje sú tvrdšie, než sa očakávalo, zúrivý boj o každý meter.“

 

Toľko z nemeckého maistreamu. Z toho mainstremu, čo ešte donedávna klamstvá Zelenského nielenže šíril, ale ešte aj  mimoriadne zväčšoval a nafukoval. Hanba koruptnej a vazalskej Presse, ktorej už len tí najhlúpejší veria!!!

 

K tomu už len toľko, že klamstvá o úspechoch ukrajinskej armády pokračujú, ale už ich nie je celé obrovské more, ale len malinké a rýchlo vyschýňajúce jazierko!