Nemecko pod maskou demokracie: „Len“ ďalšia obeť - v pondelok azylant zavraždil 14-ročnú na ceste do školy

07.12.2022 23:23

Nemecko je opäť raz šokované zo svojich migrantov – nie však Merkel a SPD a Zelení! Je to už tisíci raz a či už päťtisíci raz, alebo dokonca ešte viackrát, keď „hostia“ iných kultúr a iných relígií vraždia, znásilňujú a okrádajú hostiteľov v Nemecku?  

V pondelok ráno dve dievčatá vo veku 13 a 14 rokov napadol v  obci Illerkirchberg  nožom azylant z Eritrey na ceste do školy a ťažko ich zranil. 14-ročná zomrela o niečo neskôr v nemocnici. Polícia zatkla 27-ročného muža v útulku pre utečencov.

 

Kým rodičia a celá komunita smútia a nechápu hrôzostrašnú udalosť, ktorá nemala nijaké opodstatnenie, tak pre políciu nebolo nič dôležitejšie, ako nemeckých občanov okamžite varovať pred všeobecným podozrievaním voči azylantom.

Zavraždená Ece z Illerkirchbergu bola alevitka, ale žila, obliekala sa a bavila sa ako všetci tínedžeri zo západu. Polícia preveruje, či to bol dôvod, prečo vrah z Eritrey dobodal dievča. Zabíjal z fanatickej náboženskej horlivosti?

O motíve šialeného činu zatiaľ mlčí. Ece mala turecký pôvod, ale narodila sa v Nemecku. Aleviti sú sice moslimovia, ale odmietajú islamskú šáriu, ženy alevitky sa nezahaľujú a svojím spôsobom sú rovnoprávne s mužmi. Aleviti neodmietajú ani mäso ošípaných ako moslimovia. 

Prísni moslimovia ich vnímajú ako zradcov pravého islamu.

Je možné, že Ece a jej priateľka Nerva, tiež alevitka boli už dlhšie tŕňom v oku eritrejského vraha.

 V miestnom azylovom útulku žije už šesť rokov (ako odmietnutý azylant, ale štát ho nebol schopný odsunúť naspäť, odkiaľ prišiel a teraz s veľkou pravdepodobnosťou skonči, ako obvykle v podobných prípadoch na nejaký čas na psychiatrii ) a dievčatá okolo neho prechádzali každý deň cestou do školy. Ich cesta viedla okolo domu azylantov a v jeho blizkosti ich aj napadol.

 

V obci, ktorá má okolo 4000 obyvateľov sa medzitým šíri veľký strach. V azylovom dome už pred troma rokmi azylanti z Iraku a Afganistanu týrali a znásilňovali 14- ročné nemecké dievča.

Miestna materská škola je vzdialená len niekoľko metrov od azylantského útulku. Znepokojené matky teraz požiadali starostu, aby so žiadateľmi o azyl konečne niečo urobil alebo ich premiestnil.

Určite to nebude môcť urobiť – lepšie povedané nebude smieť urobiť, nemá na to kompetencie. A tí čo ich majú, to neurobia.

Také je súčasné Nemecko a jeho demokracia bez masky! To je dedičstvo po Angele Merkel a výsledok a dôsledok jej azylantskej Willkommenskultur! A toto jej dedičstvo sa bude naďalej rozrastať! Súčasná nemecká vláda to veľkoryso podporuje!