Nemecko upadá čoraz viac- islam víťazí: Ludwigshafen: Táto škola má 490 žiakov – 440 potrebuje podporu a doučovanie, 170 nevie nič po nemecky

27.04.2024 19:12

Taká škola nemôže fungovať – nenaučí nikoho nič. Len nemecké úrady to nevedia a či nechcú ani vidieť: Keď zo 490 žiakov len niekoľkí ako tak ovládajú vyučovací jazyk, tak je vyučovanie fakticky nemožné a podobné škoy v Nemecku pribúdajú takmer ako huby po dáždi. 

Samozrejme, že tam neobjavíte ani jedno dieťa Zelených politikov!

 

Učitelia strácajú záujem o školy,  viacerí odchádzajú do iných zamestnaní a mnohí sa doslova boja chodiť do škôl, kde pribúda násilie a kde radikálne islamské deti sú nebezpečenstvom pre kresťanských žiakov – ako som o tom písal v článku 23. apríla: Všetko neskoro! Vláda radšej bojovala proti AfD, ako proti islamu. Nemeckí žiaci zo strachu pred islamom konvertujú na moslimov!

Základná škola Gräfenau v Ludwigshafene vyvolala už minulý rok veľký celonárodný rozruch, keď sa prevalilo, že 40 žiakov prvákov bude musieť opakovať školský rok. Dôvod: Nedostatočná znalosť nemčiny u detí zo výchovne znevýhodneného prostredia. Riaditeľka školy v Ludwigshafene Barbara Mächtle vtedy bila na poplach: "Extrémne vysoké číslo prepadajúcich je desivé."

 

Teraz sa ukazuje, že všetko je  ešte horšie. Zvýšil sa počet žiakov, ktorí zostali sedieť. A čo viac: Ako uvádza médium Rheinpfalz, vedenie školy naďalej predpovedá nepriaznivé vyhliadky. 

 

Na nadchádzajúci školský rok 2024/25 riaditeľka Mächtle očakáva celkovo 490 žiakov v 1. až 4. ročníku, z toho asi 440 potrebuje podporu v nemčine a viac ako 170 detí spadá do kategórie „žiadne znalosti nemčiny“.

 

Medzi žiakmi prvákmi je to katastrofálne, až 142 zo 148 detí má migračný pôvod. 136 zasa potrebuje jazykovú podporu, z toho 62 detí je uvedených pod heslom „žiadne znalosti nemčiny“.

 

Takže už len: Gute Nacht Deutschland -  deine einst stolze Kultur ist im Niedergang begriffen.