Nemecko sa stáva čoraz neistejšie. Nemec zabitý len tak v centre Augsburgu

07.12.2019 23:39

Dva manželské páry v strednom veku prišli v piatok večer navštíviť vianočný trh v centre Augsburgu. Okolo 22.30 odtiaľ odišli a vracali sa domov. V blízkosti známeho námestia Königsplatz narazili na skupinu mladých mužov, ktorá bola podľa údajov polície sedemčlenná.

Ďalšie policajné informácie o tom, čo sa naozaj stalo a kto boli páchatelia sú neúplné a nejasné. Prečo to tak je, si možno ľahko domyslieť.

Polícia hovorí, že prišlo k výmene „názorov“ a hneď následne dostal prudký úder do hlavy 49 ročný manžel jednej zo žien. Padol na zem a krátko potom skonal na následky poranení. Aj druhý muž, 50 ročný priateľ zabitého utrpel ťažké zranenia tváre po úderoch do hlavy. Polícia tvrdí, že manželky oboch neboli obťažované a ani poranené. Banda mladých mužov potom utiekla z miesta činu a polícia vyhlásila po nej pátranie.

To, že muselo ísť o mimoriadne nebezpečnú skupinu mladých mužov svedčí aj to, že ešte neskoro v noci v piatok bola vytvorená 20 členná skupina policajtov-špecialistov, ktorá dostala za úlohu vyšetriť tento závažný trestný čin.

Toto má zároveň upokojiť obyvateľov Augsburgu, kde sa utečenci v minulosti dopustili viacerých závažných trestných činov a medzi nimi aj znásilnení žien a dievčat. Samozrejmé je však len to, že ich to nemôže upokojiť, lebo Nemecko je pre jeho obyvateľov  čoraz nebezpečnejšiu krajinou, kde nemecké ženy sa stávajú ľahkou korisťou mužov iných „kultúr“ a kde nemeckí muži sa musia obávať ostrých nožov mužov iných „kultúr“.