Nemecko sa čoraz rýchlejšie mení na proislamský Absurdistan, kde prezident Diakonie evanjelickej cirkvi chce vyhodiť všetkých pracovníkov, ktorí sú prívrženci AfD

30.04.2024 21:02

To je demokracia po nemecky – v nemeckom Absurdistane, ktorý sa už teší na islamskú vládu v nemeckom Kalifáte. V tomto zmysle je Boh evanjelikov síce pre všetkých,  ale s jednou „malou“ výnimkou – nie je pre tých, ktorí sú za AfD!  

 

Diakonia evanjelickej cirkvi v Nemecku pomáha ľuďom v núdzi. Medzi jej základné prikázania patrí láska k blížnemu a dobročinnosť.

Prezident Nemeckej Diakonie Rüdiger Schuch (55) teraz dáva jasne najavo, koho nepovažuje za hodného lásky k blížnemu:

Sú to jeho zamestnanci, ktorí podporujú AfD „z presvedčenia“. Hrozí im vyhodením zo zamestnania.

 

V Diakonii pracuje na plný úväzok viac ako 627 000 ľudí. A mohlo by toho byť viac. Pretože ľudia v Nemecku vždy potrebujú pomoc sociálnych služieb.

 

Schuch, protestantský pastor, si však vo „svojej firme“ chce „upratať“ – niečo také je nielen nedemokratické, ale aj vyslovene nekresťanské a popiera to Ježišove slová o láske k blížnym.

 

Nechce žiadnych zamestnancov, ktorí sú voličmi AfD. Takto z neho ale hovorí len  brutálny despota  a antidemokrat, za ktorého sa musí hanbiť každý kresťanský kňaz,  ktorý sa riadi Kristovými slovami.

 

„Každý, kto volí AfD z presvedčenia, nemôže pracovať v našej Diakonii,“

 

povedal Schuch pre noviny Funke Group.

 

Prezident Diakonie však ide ešte ďalej a evanjelickým voličom AfD dokonca odopiera príslušnosť k protestantskej evanjelickej cirkvi.

 

Hovorí tento absurdný nezmysel:

 

„Títo ľudia sa v podstate už nemôžu považovať za súčasť našej cirkvi, pretože neľudský svetonázor AfD je v rozpore s kresťanským pohľadom na ľudstvo.

 

Každý, kto vstúpi ako volič AfD do Diakonie alebo je odhalený ako taký, sa musí najprv nahlásiť mne. Chcem potom s takýmito osobami hovoriť a vysvetliť im, že v zariadeniach našej Diakonie nie je miesto pre prívržencov AfD. Ak sa zamestnanec neodtrhne od AfD, tak bude vyhodený.“

 

„Každý, kto podporuje AfD, musí odísť,“

ešte raz zopakoval tento vraj kresťanský kňaz, ktorý ale vôbec nepochopil Kristove učenie lásky a milosrdenstva.

 

Schuch tiež vyzýva všetkých svojich zamestnancov, aby volili. Nie však AfD. A chce, aby ostatné spoločnosti a organizácie nasledovali jeho príklad.

 

„Každá spoločnosť v Nemecku by preto mala preskúmať svoj postoj a položiť si otázku, či robí dosť pre udržanie otvorenej spoločnosti,“

odkazuje celému Nemecku tento úbožiak - prezident Diakonie.