Nemecko je stále Američanmi okupovanou krajinou a takou ostane, je tam 235 vojenských základní USA

29.06.2015 22:19

V žiadnej inej krajine nemá Biely Dom umiestnených toľko vojakov ako v Nemecku. Na tomto fakte sa nič nezmenilo ani teraz, po viac ako dvoch desaťročiach od ukončenia studnej vojny.

Washington má mimo územia USA okolo 720 väčších vojenských základní a vojenských administratívnych zariadení. Z toho je tretina v Nemecku. Na druhom mieste je Japonsko, kde ich je 123 , na treťom Južná Korea s 87.

 

Keď bol Barak Obama v roku 2009 na najdôležitejšej americkej základni v Nemecku - polroka po zvolení za prezidenta a už ako nositeľ Nobelovej ceny za mier– v Ramsteine – tak údajne povedal pred zhromaždnými americkými vojakmi, že Nemecko je stále ešte obsadenou krajinou a takou má ostať minimálne do roku 2099.

To je možné nájsť na viacerých nemeckých internetových portáloch. Okrem iného je tam aj dopis v tejto veci pre Agelu Merkelovú.

Washington má v zahraničí oficiálne okolo 150 000 vojakov. Najviac z nich je tiež v Nemecku – 50 000. Okrem nich je v Nemecku  približne do 40 000 civilných „osôb“  z USA.

Ak teda hovorí prezident Obama o Nemcoch ako o spojencoch, tak je to absolútny výsmech. Nemecko je aj v súčasnosti len viac menej poslušným vazalom a posluhovačom USA.
.

Biely Dom má na území Nemecka množstvo najmodernejších zbraní, okrem ineho aj atómové hlavice, ktoré sa v krátkosti budú modernizovať. Amerika je pripravená kedykoľbvek to uzná za vhodné, viesť atómové útoky proti Rusku z územia Nemecka. Že to znamená okamžitú atómovú reakciu z Ruska proti strednej a západnej Európe, to nemusím zdôrazňovať.